10 ani de avocatura de business

Publicat pe 13 Aprilie 2016
Societatea de avocati Grecu si Asociatii a marcat pe 31 Martie 2016 aniversarea a 10 ani, sarbatorind la Teatrul National Bucuresti, alaturi de clientii si partenerii firmei.

Incepand cu ora 19:00 sala Pictura din cadrul T.N.B. a fost rezervata doar pentru societatea Grecu si Asociatii si invitatii acesteia. Piesa de teatru „Allegro, ma non troppo” de Ion Minulescu a creat o atmosfera de exceptie, fiind una dintre cele mai bune piese jucate pe scena Teatrului National. Dupa finalizarea piesei de teatru, seara a fost completata de o degustare in premiera a unor vinuri exclusiviste creandu-se o atmosfera potrivita pentru socializare, fotografii cu partenerii societatii de avocatura si invitatii acesteia.

Cu aceasta ocazie, participantii au aflat mai multe despre partneriat si despre incredere, despre profesionalism si promptitudine, despre echipa Grecu si Asociatii. In cei 10 ani de experienta au avut numerosi clienti, din toate domeniile de business, au contribuit la cresterea afacerilor si succesul acestora, fiindu-le alaturi in orice imprejurare si cunoscandu-i foarte bine pe fiecare in parte. Avocatul din echipa Grecu& Asociatii este acel avocat care te cunoaste foarte bine, un profesionist desavarsit si un partener de incredere, loial, care te degreveaza pe tine si echipa, devenind parte din ea, iti acorda atentie deosebita si vine cu cele mai bune solutii si idei pentru tine, functionand ca un department juridic externalizat pentru fiecare client -un partener sigur, puternic si de incredere.

 Despre cei 10 ani de experienta, povestiti de doamna avocat Elena Grecu:

“Factorii care au modelat si au condus la sucesul societatii noastre sunt avocatii cu care colaboram, clientii nostri si mediul economic. Sunt mandra de echipa noastra si le sunt recunoscatoare pentru munca excelenta ce o realizeaza zi de zi, dar mai mult decat atat le sunt recunoscatoare de loialitatea de care au dat dovada in decursul acestor ani, ani in care am luptat impreuna pentru un scop comun. Scopul de a deveni cei mai buni!

Pe masura ce anii au trecut, clientii au simtit si au beneficiat de succesul companiilor lor alaturi de noi, astfel ca un procent foarte mare ne-au recomandat mai departe altor clienti. Multi dintre clientii nostri au contribuit la modelarea societatii nostre de avocatura dar si a domeniilor de expertiza, astfel ca astazi, la cererea multora dintre ei avem o paleta larga de servicii in ceea ce priveste consultanta legala.

Multumesc si va sunt recunoscatoare!

Am tratat clientii asa cum am dorit sa fim si noi ajutati si tratati de catre furnizorii nostri, astfel ca beneficiem de cele mai bune servicii de contabilitate din Bucuresti, un furnizor care este alaturi de noi in orice situatie, oferindu-ne consultanta fiscala de care avem nevoie si de la care am invatat foarte multe. 

Multumesc traducatorilor nostri dedicati si bine pregatiti, multumim executorului judecatoresc cu care colaboram.

Multumesc concurentei din Romania fara de care experienta si calitatea serviciilor noastre nu ar fi putut sa iasa in evidenta.”

Aniversarea celor 10 ani de experienta in avocatura este ocazia de a reflecta asupra valorilor principale si angajamentul continuu de a furniza servicii juridice de calitate clientilor societatii noastre. Am apreciat increderea si relatiile de colaborare avute cu toti clientii nostri, astfel ca impreuna cu ei, am petrecut momentele importante si fericite din viata noastra ca societate de avocatura.”

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!