Echipajele din Cupa Suzuki sunt pregatite pentru o noua provocare

Publicat pe 14 Aprilie 2016
In acest weekend, cele cinci echipaje inscrise in Cupa Suzuki vor lua startul in Raliul Sibiului, etapa a doua din Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Dupa Tess Rally, prima etapa din sezonul 2016 in Campionatul National de Raliuri Dunlop si Cupa Suzuki, Szabo Csongor este lider in clasamentul general al Cupei cu un total de 35 de puncte. La Raliul Sibiului, Radu Necula, Peter Kelemen, Alex Ardelean si Cristi Rus sunt pregatiti sa schimbe ierarhiile in competitia monomarca in care se concureaza cu modelul Suzuki Swift Sport.

Dupa inceputul perfect de la Brasov, echipajul Szabo Csongor / Robert Maior si-a propus sa continue in acelasi ritm si pe probele speciale de la Sibiu. “Dupa victoria din prima etapa a sezonului, mergem la Raliul Sibiului cu acelasi obiectiv, de a ne impune in Cupa Suzuki si la clasa 9. Suntem optimisti, cu moralul ridicat si increzatori ca ne vom adapta rapid la noile probe speciale. Formatul raliului este unul interesant si cred ca o sa fie o placere sa concuram la Sibiu. Sper sa fie si cat mai multi spectatori pe marginea probelor”, a spus Szabo Csongor.

Radu Necula si Adrian Temes se afla pe locul secund in clasamentul Cupei Suzuki cu 28 de puncte, iar podiumul de la Brasov este foarte motivant pentru echipajul Bella Casa. "La Brasov am preferat sa facem o cursa mai mult sigura, dupa ce in 2015 nu am avut un rezultat grozav la debutul de sezon. Nu a ajutat nici faptul ca nu am reusit sa facem teste reale, practic etapa de la Brasov a fost pentru noi “trezirea’ dupa pauza competitionala. Pentru Sibiu, obiectivul este sa ne regasim ritmul normal de mers si sa ne luptam la varful clasamentului in Cupa si la clasa 9", a declarat Radu Necula.

Aflat in faza de acomodare cu noua masina, echipajul Peter Kelemen si Molnar Gyula a terminat pe podium la Brasov, iar pentru etapa de la Sibiu obiectivele sunt si mai ambitioase. “Sper sa putem creste ritmul pe care l-am avut la Brasov in Raliul Sibiului si abia astept sa luam startul la o noua etapa din Cupa Suzuki”, a spus Peter Kelemen.

Alex Ardelean si Horatiu Baltador, locul 4 in clasamentul general al Cupei, vor evolua in acest weekend in fata proprilor suporteri. “Pentru noi este raliul de casa si avem nevoie de cat mai multe puncte posibil. Vom merge tare inca de pe prima speciala si vom aborda cu multa atentie probele noi de pe Transalpina”, a spus Alex Ardelean, pilotul echipajului Sibiu Racing Team.

La Sibiu va lua startul si echipajul Cristi Rus / Laszlo Csegzy, echipaj care a debutat in Cupa Suzuki la Brasov. “M-am simtit foarte bine la volanul modelului Suzuki Swift Sport si ma bucur ca putem continua acest program si la Sibiu. Imi doresc foarte mult sa termin acest raliu si apoi ne vom concentra pe strangerea de buget pentru urmatoarele etape din Cupa Suzuki”, a spus Cristi Rus.

Raliul Sibiului se va desfasura in perioada 14 – 16 martie pe probele de asfalt din jurul orasului Sibiu. In toal, echipajele din Cupa Suzuki vor parcurge 107 km impartiti in 12 probe speciale. Startul festiv este programat in Piata Mare din Sibiu, joi seara de la ora 19:30, vineri startul este programat la ora 16:30, iar sambata prima masina pleaca la ora 08:25.

Domenii: Auto

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!