Heberger România și Robert Bosch parteneri într-un nou proiect de dezvoltare și cercetare

Publicat pe 11 Septembrie 2018
Heberger Construcții a fost înființată în România în 2004 și se mândrește cu faptul că face parte din grupul Heberger, una dintre companiile de top, din Germania.

Angajamentul acestei companii, eficiența și punctualitatea cu care se ocupă de diferite proiecte de construcție de la faza de design până în stadiul de livrare a locuinței la cheie, reprezintă trei caracteristici ale calității cu care Heberger Group și-a obișnuit clienții. Din 2004, aceeași calitate este oferită și pe piața românească. 

Investitorii au acum un sprijin de nădejde. Heberger este partenerul internațional care îi ajută și îi sprijină pe drumul lor spre piața românească pentru a-și optimiza proiectele de construcție și a le implementa potrivit cerințelor de înaltă calitate.

De la fondare până în prezent, Heberger Construcții s-a implicat în diferite proiecte pe care le-a dus la bun sfârșit cu succes. În prezent, compania derulează un nou proiect cu partenerul său, Robert Bosch.

La fel ca și cel din 2016, și actualul proiect, se va desfășura tot în Cluj, însă de această dată este unul mult mai mare.

Anul acesta, cele două companii au decis să-și unească forțele pentru a realiza în zona din apropierea centrului Clujului, o clădire, ce face parte dintr-un amplu proiect de dezvoltare, care va fi finalizat în 2019.

Robert Bosch a fost și este ca de obicei un partener de încredere, având în vedere că a dat întotdeauna dovadă de multă seriozitate și profesionalism pe durată tuturor proiectelor pe care cele două companii le-au derulat împreună.

Heberger Construcții consideră proiectul unul provocator și inovator și își dorește ca și partenerul său Robert Bosch să aibă aceeași opinie.

Robert Bosch face parte dintre companiile de renume mondial, prezentă pe piața românească din anul 1994. În prezent, are 4 filiale la nivel național.

Anul trecut, în 2017, la Jucu Cluj s-au deschis porțile unei clădiri multifuncționale inclusiv „dual school”. La finele acestui an se vor deschide porțile celei de-a doua hale la care deja se lucrează.

Prin colaborarea dintre cele două companii, Heberger Construcții și Robert Bosch, la Cluj Napoca se realizează un centru de cercetare în zona Flacăra, o zonă din proximitatea centrului Clujului.

 Noul proiect de cercetare și dezvoltare, care face parte dintr-un proiect mai amplu, are ca scop înlocuirea fostelor fabrici care au fost în jurul orașului Cluj.

Centrul de cercetare poartă numele de clădirea CLJ200 și reprezintă primul stadiu al proiectului pe care cele două companii de renume îl dezvoltă în zonă. Clădirea CLJ200 a fost concepută astfel încât să cuprindă spații de birouri, cantină, două centre pentru angajați, unul sportiv și unul medical, dar și o parcare subterană.

De asemenea, clădirea va avea subsol, parter, 6 nivele și mansardă. Clădirea va dispune de propria centrală termică, astfel că va fi independentă și autonomă din acest punct de vedere.

Suprafața totală a construcției în prima etapă este de 1893,80 metrii pătrați, iar zona de dezvoltare totală de 17,526,95 metrii pătrați.

Etajul tehnic al clădirii, una dintre caracteristicile acesteia, a fost proiectat pentru a putea fi accesat din interiorul clădirii. În acest fel accesul la toate componentele tehnice ale acesteia va fi unul independent de restul clădirii.

De asemenea, un alt lucru care trebuie remarcat în cazul acestei prime clădiri este parcarea subterană ce va avea o capacitate de 161 locuri.

Reprezentații celor două companii au anunțat că acest amplu proiect va fi finalizat la mijocul verii anului viitor. Proiectul le demonstrează acestora că timpul este întotdeauna un element fundamental în crearea unei relații bazată pe succes, încredere și profesionalism.

Domenii: Afaceri

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →