„MARKETING IN ARTIFICIAL INTELLIGENCE ERA” CONFERENCE

Publicat pe 11 Martie 2019
Cum faci sa ai succes intr-o industrie in continua miscare? Afla de la cei mai buni speakeri ai momentului cum sa fii proactiv si sa devii o “super-companie”.

EUROEXPO Fairs organizeaza miercuri, 9 octombrie 2019, conferinta “Marketing in Artificial Intelligence Era”, un eveniment in cadrul caruia cei mai buni specialisti in marketing ai momentului sunt invitati sa dezbata provocarile pe care le aduce inteligenta artificiala in aceasta industrie si cum faci sa fii in avantaj competitiv. 

Invitat special este IGOR BEUKER, cel mai influent antreprenor si speaker de marketing din Europa, care participa in premiera in Romania la o conferinta publica pe tema inteligentei artificiale in marketing. Este olandezul care a demonstrat, pe propria piele, cum se poate reinventa un fost jucator de fotbal profesionist intr-un “Math Man” carismatic intrat in business, cealalta lume a barbatilor nebuni.

Igor Beuker este un adevarat guru in marketing si media, care umple toata scena. E un spirit liber. Te captiveaza nu doar cu accentul sau olandez, ci mai ales cu exemplele ancorate in realitate si cu statistici usor de digerat. Te atrage in lumea lui si te motiveaza sa faci pact cu inteligenta artificiala. Ai doar de castigat daca te adaptezi, spune el.

Beuker nu doar vede, vorbeste si scrie despre trenduri in marketing. El le creeaza. Este un “trendwatcher” care studiaza tendintele viitorului si le transforma in experiente, pe care le share-uieste apoi publicului. Are propria metodologie de prognoza a tendintelor in marketing si media, care diferentiaza si perturba.

In 25 de ani de experienta, Igor a consiliat peste 100 de marci (printre care Nike, Amazon, L’Oréal sau Unilever) cu care a modelat tendinte, a depasit performantele industriilor, a cucerit piete si le-a crescut spectaculos valoarea la bursa. Igor-Math Man este omul care a resuscitat mii de branduri si le-a reinventat ca un adevarat magician.

Pe 9 octombrie, Igor schimba jocul. Te asteptam in pavilionul B1 din centrul expozitional Romexpo, Bucuresti, sa experimentam impreuna noua frontiera a industriei de marketing.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare acceseaza pagina dedicata evenimentului.

Conferinta de marketing face parte dintr-un ansamblu complex de evenimente B2B organizate de EUROEXPO Fairs in perioada 9-12 octombrie la Romexpo-Bucuresti: PRINT&SIGN (cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est), Corporate Gifts Show (expozitia dedicata industriei de obiecte promotionale) si DIGITAL SIGNAGE Show (expozitia sud-est europeana dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive).

Domenii: Afaceri, New Media, IT

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →