Patinoarul Cotroceni on Ice introduce in premiera in Romania serviciul ice karting

Publicat pe 13 Aprilie 2016
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, isi mareste gama de optiuni de distractie prin serviciul ice karting, introdus in premiera in Romania de patinoarul Cotroceni on Ice. Astfel, de la finalul lunii aprilie vor fi disponibile trei karturi special create pentru curse pe gheata, ce reprezinta un nou punct de atractie in centrul comercial.

„In AFI Palace Cotroceni oferim clientilor nostri un mix variat de optiuni de distractie, ce vin in intampinarea dorintelor unui public extins. Urmarim constant trendurile internationale si suntem deschisi sa introducem pe piata din Romania concepte noi, care sa diversifice si mai mult posibilitatile de petrecere a timpului liber din centrul nostru comercial. Cu aceasta ocazie ii invitam pe clientii nostri sa vina la patinoar si sa se numere printre primii care vor testa serviciul ice karting, in Romania.”, declara Aura Dinu, Marketing Director, AFI Palace Malls Division.

"Prin ice karting deschidem patinoarul si celor care nu stiu sa patineze. Iar drifturile pe gheata sunt de senzatie. Ne asteptam ca numarul clientilor care vin sa se distreze la Cotroceni on Ice sa fie mai mare comparativ cu anii precedenti. " a adaugat Catinca Oprea, PR Cotroceni on Ice.

Karturile vor putea fi inchiriate la patinoar printr-un sistem online sau telefonic si vor putea fi conduse de adulti, dar si de copiii care au implinit varsta de 8 ani. Fiecare client va beneficia de un scurt instructaj inainte de a incepe cursa pe gheata. Karturile functioneaza pe baza unui sistem electric si pot fi controlate si de la distanta, prin intermediul unei telecomenzi.

Noul serviciu de distractie introdus de patinoarul din AFI Palace Cotroceni va fi folosit si in scop caritabil, iar 10% din incasarile provenite din primele 100 de inchirieri de karturi pe gheata vor fi directionate de Cotroceni on Ice catre Magicamp, Tabara Copiilor Diagnosticati cu Cancer.

Domenii: Turism, Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!