Cezara Munteanu: „Îmi iubesc țara și mă mândresc cu ea, nu ai avea de ce să nu iubești această țară minunată"

Publicat pe 20 Mai 2021
Actrița Cezara Munteanu este eminamente îndrăgostită de România și ține să mărturisească acest lucru oricând are ocazia. „Dragoste de România”, emisiune pe care o prezintă vinerea de la 13.00 la 14:00, pe Metropola TV, este o astfel de ocazie.

„Dragoste de România este un proiect de care mă bucur foarte tare. Spunem povești despre oameni talentați, pasionați... Arătăm că România, pe lângă că este foarte frumoasă, are și oameni de valoare. Căutăm povești frumoase. E genul de emisiune de care avem nevoie, pentru că ne inspiră. Eu prezint emisiunea în platou, dar ea este compusă din mai multe reportaje de pe teren, realizate de colegii mei. Și am ajuns să fac asta în urma unei probe. Eu îmi doream de mult și uite că dacă te gândești, se și întâmplă la un moment dat”, declară Cezara Munteanu.

Prin intermediul reportajelor realizate de echipa emisiunii “Dragoste de România”, telespectatorii Metropola TV cunosc oameni speciali care fac cinste României prin activitatea și realizările lor, care au curajul să afirme că își iubesc țara, care păstrează obiceiurile și tradițiile, care au locuit peste hotare, dar au ales să se întoarcă acasă, în țara în care s-au născut, pentru a face lucruri folositoare pentru comunitatea din care fac parte.

În cadrul celei mai recente ediții, echipa „Dragoste de România” a adus în fața publicului telespectator povestea lui Alexandru Ilinca, meșter opincar care pare desprins din România rurală de altă dată. I se pare firesc să poarte zi de zi costum popular, iar opincăritul este meșteșugul învățat de la tatăl său. Nea Ilinca, prin simplitatea lui, ne amintește să nu ne uităm niciodată identitatea națională, să ne prețuim bunicii și părinții și să nu uităm că Dumnezeu este aproape de noi, dacă și noi Îl purtăm în suflet mereu.

Apoi, tot din „Dragoste de România” s-a vorbit despre o realitate dură care, însă, are și îngeri păzitori. Unul dintre ei este Franciska Vaida, managerul unui centru de plasament din Capitală care, de mai bine de 5 ani, luptă pentru a le oferi copiilor abandonați un loc pe care să-l numească acasă. ”Sistemul se schimbă din interiorul lui, nu din afara lui”, susține Vaida.

Despre și pentru copii este și cea de-a treia poveste, cea a doamnei educator Laura Secăreanu. Atunci când copilul se desprinde din brațele mamei, pentru a intra în societate, doamna Laura cuprinde puiul de om cu dragoste. Îl ajută să se descopere pe sine, să-și descopere aptitudinile și încrederea că prin muncă, poți face o mulțime de lucruri. Dar mai presus de toate, le insuflă micilor românași dragostea de țară, de Dumnezeu și de Frumos.

„Fiecare om trebuie să lase ceva în urmă, să pună o cărămidă la schimbarea lumii în bine. Asta încercăm și noi să facem cu aceste reportaje pe care le prezentăm. Sperăm că reușim să atingem sufletul telespectatorilor”, conchide Cezara Munteanu.

Urmărește aici, cea mai recentă ediție „Dragoste de România”

https://www.facebook.com/watch/?v=301595128114230

Domenii: New Media

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!