Termeni si conditii

Acest site (denumit generic site sau website) – comunicate.wall-street.ro este parte a site-urilor Wall-Street.ro. Accesarea acestui site ori a oricarei parti din acesta presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza. Acordul de utilizare isi produce efectele intre tine si Wall-Street.ro. Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

Termeni generali

Wall-Street.ro poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, content si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori ori catre terte persoane.

Continuand sa utilizezi site-ul presupune acordul tau tacit si achiesarea in intregime la termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza. Utilizarea presupune acceptarea regulilor Wall-Street.ro.

Wall-Street.ro poate schimba, suspenda sau intrerupe site-ul in orice moment, fara a anunta in prealabil. Wall-Street.ro poate limita accesul la site ori la anumite parti din site. Totodata, Wall-Street.ro poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Obligatiile utilizatorilor la inregistrare/abonare

Accesul la continutul online complet al comunicate.wall-street.ro este:

  • gratuit pentru utilizatorii site-ului care doresc sa citeasca informatia;
  • conditionat de user-name si parola si realizarea platii, pentru clientii care doresc sa aiba posibilitatea de a publica pe site comunicate de presa.

Pe parcursul procesului de abonare, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularul (formularele) de inregistrare/abonare va contine informatii de contact detaliate ale utilizatorului (numele complet, compania, telefonul mobil, adresa de e-mail), care vor fi folosite pentru identificarea si contactarea directa a utilizatorul, astfel incat procesul de abonare sa fie cat mai rapid.

Pentru a folosi serviciile oferite de comunicate.wall-street.ro, esti de acord:

  1. sa furnizezi date adevarate, exacte si complete despre tine, asa cum este prevazut de formularul (formularele) de inregistrare;
  2. sa mentii si sa innoiesti, atunci cand situatia o cere, datele personale pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca vei furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Wall-Street.ro are dreptul sa suspende sau sa iti desfiinteze contul si sa iti refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului;
  3. daca utilizezi alt nume sau o adresa de e-mail care nu iti apartine, cererea de inregistrare/abonare va fi stearsa si, in cazul unor daune provocate celorlalti utilizatori, echipei Wall-Street.ro sau site-ului, datele tale vor fi oferite Politiei si organelor de ancheta.

Obligatiile clientilor la postarea comunicatelor

Pentru a folosi serviciile oferite de comunicate.wall-street.ro, esti de acord ca nici unul dintre comunicatele pe care le publici pe site sa nu aiba caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator, defaimator, obscen sau indecent, sa nu fie supus oprobiului public, sa nu incurajeze sau promoveze actiuni violente ori ilegale, sa nu incalce reglementarile legale in vigoare si sa nu incurajeze ura unei anumite categorii umane, profesionale etc.

Colectarea si folosirea informatiilor

Wall-Street.ro este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, imparti sau inchiria informatiile unor terte parti in alte moduri decat cele aduse la cunostinta prin intermediul acestui disclaimer.

Anuntarea modificarilor

Daca informatiile de identificare ale unui utilizator se schimba sau daca un utilizator doreste sa renunte la serviciile comunicate.wall-street.ro, datele personale incredintate de catre utilizator vor fi corectate, actualizate sau eliminate, dupa caz. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul formularului de feedback accesibil dupa logare. Daca Wall-Street.ro decide sa isi schimbe politica, va afisa aceste schimbari pe pagina principala, astfel incat utilizatorii sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colecteaza, cum le utilizeaza si in ce circumstante le face publice. Daca Wall-Street.ro decide sa utilizeze informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii va anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Informatiile vor fi utilizate de Wall-Street.ro in concordanta cu politica sub care acestea au fost culese.

Securitate

comunicate.wall-street.ro adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor sai. In momentul completarii datelor personale pe site-ul comunicate.wall-street.ro, informatiile vor fi protejate atat offline, cat si online. Formularele de abonare la alerte si/sau serviciul Wall-Street.ro Comunicate necesita introducerea unor date personale (de exemplu, numarul de telefon mobil), care vor fi protejate. Toate informatiile despre utilizatori sunt confidentiale. Doar angajatii a caror activitate specifica implica lucrul cu informatii personale au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare a utilizatorilor sunt localizate intr-un loc securizat.

Raspundere juridica. Despagubiri

Continutul acestui website este furnizat de Wall-Street.ro si de catre furnizorii sai de continut. Acest site furnizeaza instrumente de informare, insa nu ofera niciun fel de sfat si nici nu face vreo recomandare referitoare la anumite instrumente financiare, investitii sau produse. Wall-Street.ro nu cere clientilor sai informatii personale prin intermediul unei corespondente nesolicitate de acestia. Orice tip de corespondenta care ofera sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informatii personale trebuie considerat un fals si raportat catre Wall-Street.ro prin intermediul formularului de feedback accesibil pe site, dupa logare. Wall-Street.ro si furnizorii sai de continut (clientii) nu raspund pentru erorile, impreciziile in furnizarea continutului oferit de Wall-Street.ro Comunicate si nici pentru orice actiune care se bazeaza pe acest continut. Wall-Street.ro isi declina orice responsabilitate privind garantarea, explicita sau implicita, a acuratetii continutului furnizat de terti sau a felului in care informatia serveste anumitor scopuri. Desi Wall-Street.ro face toate eforturile pentru a obtine informatii de incredere de la furnizorii sai externi, Wall-Street.ro nu garanteaza acuratetea informatiilor furnizate de acestia. Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

Drepturi de autor

Site-ul comunicate.wall-street.ro este protejat de Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate. Wall-Street.ro nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea intregului ori a unei parti din continut in orice mediu. Wall-Street.ro, logo-ul Wall-Street.ro, Wall-Street.ro Comunicate, comunicate.wall-street.ro sunt proprietatea InternetCorp S.R.L., niciuna dintre ele neputand fi utilizate fara acordul scris al InternetCorp.