Oscar în Industria Farmaceutică

Publicat pe 18 Februarie 2021
Vitana-X este o companie de wellness, cu sediul central in Elvetia, specializată în dezvoltarea și fabricarea de produse bazate pe analiza ADN-ului. Produsele Vitana-X din linia VITAPURE sunt o noutate absolută în sectorul sănătății și suplimentelor nutritive. Baza inovatiei sta in procesul de micelizare brevetat in Elvetia, care este la nivel mondial singura metodă functionala de a face substantele liposolubile si vitaminele, solubile in apa, fara a folosi polisorbatele sau alte substante si materiale cu conținut sintetic periculos pentru sănătate. Acest proces are loc în mod normal în organism și durează mult mai mult decât procesul de excreție naturală, astfel încât se folosește doar o fracțiune din substanțele vitale.

Datorită acestui proces brevetat și premiat, produsele VITANA-X au cea mai mare biodisponibilitate posibilă, de peste 90%. Valorile absorbției substanțelor liposolubile sunt în mod normal cuprinse între 4 și 20%. Aceasta înseamnă că substanțele vitale și vitaminele VITANA-X pot fi absorbite de organism de până la 20 de ori mai bine decât variantele liposolubile din piata actuala.

Ce sunt micelele?

O micelă seamănă puțin cu o structură cu bule de săpun la nivel molecular, o carenă sferică fabricată dintr-o substanță capabilă să înglobeze alte micele. Daniel Strasser, un inventator și cercetător a revoluționat tehnologia de micelizare, pentru care a fost distins cu așa-numitul Oscar al industriei farmaceutice. El a câștigat „CPhI World Excellence Formulation Award” la „Convention of Pharmaceutical Ingredients“(CPhI) din Madrid, Spania, unul dintre cele mai apreciate premii din întreaga industrie farmaceutică, ce sta la baza procesului de micelizare a vitaminelor din gama Vitapure.

O alta componenta a portofoliulul de lansare, sunt testele Vitana-X DNA Analytics care oferă o analiză personalizată a ADN-ului si o perspectiva asupra: controlul dietei și greutății, reacție la grăsimi și carbohidrați, necesități de micronutrienți, factori metabolici, sensibilitate la lactoză, detoxifiere, proces de îmbătrânire, activitate sportivă, reacție de rezistență. Analiza ADN include informații si recomandari nutritionale cu peste 1.000 de alimente diferite pentru gene, precum și suplimente alimentare adecvate.

Iulia Boboc se alatura proiectului global de expansiune pentru Vitana-X si pune bazele de executie si planificare pentru linia de distributie nisata. Iulia Boboc, cu peste 15 ani experienta internationala in strategii de afaceri si managementul vanzarilor, a dezvoltat reteaua de B2B pentru branduri premium, ultimul rol fiind de Country Manager GR| BG | RO | MD pentru SWAROVSKI.

Produsele sunt disponibile ONLINE sau prin distribuitori autorizati. Pentru mai multe detalii o puteti contacta pe Iulia la connect@11byjules.com sau pe www.11byjules.com.

Domenii: Farma, Lifestyle

Biago Business SRL

Vitana-X este o companie de wellness, cu sediul central in Elvetia, specializată în dezvoltarea și fabricarea de produse bazate pe analiza ADN-ului. Produsele Vitana-X din linia VITAPURE sunt o...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!