10 lucruri pe care nu le stiai despre statiile de autobuz din orasul tau

Publicat pe 7 Martie 2018
Orice localitate civilizata in care cetatenii sunt respectati si protejati este dotata cu statii de autobuz moderne. Cei care le folosesc insa le acorda tot mai putina atentie, fiind ocupati cu telefoanele mobile sau asteptarea mijlocului de transport, ori stand la povesti cu alti colegi de calatorie. Pentru cateva minute insa, te invit sa ne gandim impreuna la statia de autobuz care te protejeaza de vant, soare si ploaie si care marcheaza locul in care autobuzul va opri pentru tine.

Statiile sunt mereu modernizate pentru a reflecta stilul de viata si nevoile calatorilor. 

Peretii unei statii sunt realizati din sticla securizata prevazuta cu etichete de securitate si fixata cu ajutorul unor cleme din aluminiu turnat, pentru a se putea inlocui usor in caz de nevoie. 

Acoperisul este format dintr-un policarbonat transparent, tratat pentru a limita patrunderea razelor UV.

Statiile de autobuz sunt adesea folosite ca suport pentru campanii publicitare sau pentru exprimarea artistilor in spatiul urban.

Desi majoritatea statiilor de autobuz sunt simpliste si realizate doar pentru a fi practice pentru cetateni si sistemul de transport in comun, exista un trend tot mai pronuntat de a imbina arhitectura cu materialele nonconformiste pentru a obtine statii spectaculoase.

Poti comanda online statii de autobuz ce vor fi livrate in stare demontata, urmand ca montarea sa se faca destul de stimplu conform instructiunilor atasate produsului.

Finisarea se poate realiza in orice culoare pusa la dispozitie de producator, conform unor esantioane, ce pot fi in conformitate cu un cod coloristic specific localitatii in care sunt montate.

Desi calatorii isi doresc sa poposeasca cat mai putin in statiile de autobuz, firmele care se ocupa cu intretinerea statiilor de transport in comun colaboreaza cu agentii de publicitate pentru a le dota cu tonomate cu produse alimentare sau sisteme audio cu melodii pe care calatorii le pot alege.

Statiile de autobuz moderne imbina ergonomia, esteticul si protectia fata de elementele naturii cu inovatii precum panorile solare, constructii din materiale reciclate si chiar acoperisuri verzi.


SC CONCEPT24 ONLINE SRL

Concept24 este o companie de web development, cu peste 12 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!