123ContactForm și AvocatNet.ro au lansat un set de formulare interactive utile în afaceri

Publicat pe 31 Octombrie 2016
123ContactForm și AvocatNet.ro lansează astăzi un set de formulare interactive, extrem de utile oricărui tip de afaceri. Prin intermediul noului serviciu, orice companie romanească va putea implementa, în câteva minute, formulare interne care să permită obținerea de feedback de la clienți, gestionarea inregistrărilor la anumite evenimente, atragerea de comenzi direct de pe siteul propriu, gestionarea unui sistem de evaluare a salariaților etc. Multe dintre formularele incluse în setul prezentat mai sus pot fi utilizate gratuit de către cei interesați.

 "Timp de 8 ani ne-am concentrat pe piețele externe iar experiența acumulată la nivel global ne-a ajutat să ne îmbunătățim produsul. Prin parteneriatul cu AvocatNet.ro venim și în întâmpinarea firmelor din România care doresc să colecteze date online pentru nevoile organizației sau pentru propriii clienți", mentioneaza Florin Cornianu, ‎CEO 123ContactForm.com.

 

 Setul de formulare este construit în jurul tipului de activități în cazul cărora rezolvă probleme reale. Astfel, există formulare destinate activităților generale dintr-un IMM, formulare pentru activitățile de vânzări, marketing, resurse umane, sănătate, ONG.

 

 Și mai importante sunt formularele care permit captarea comenzilor direct de pe siteul clientului. În acest caz, clientul beneficiază inclusiv de un sistem care permite procesarea plătii, direct din formularul de comandă, fără că pentru implementarea acesteia să aibă nevoie de cunoștințe de programare.

 

 Colaborarea dintre 123ContactForm și AvocatNet.ro pornește de la ideea că, în următorii ani, din ce în ce mai multe companii românești vor apela la mediul online pentru atragerea unor clienți, gestionarea propriilor resurse ori generarea de legături cu alte companii. În acest context, setul de formulare lansat astăzi este un pas prin care cele două companii ajută mediul de afaceri să atragă mai ușor, mai repede și mai eficient resurse utile pentru evoluția lor.

 

 "Pentru multe afaceri, setul de formulare lansat astăzi poate fi un balon important de oxigen. Pot alege să implementeze, extrem de ușor, facilități pe care până acum le-au văzut funcționale doar la magazinele sau companiile mari. Mă bucură faptul că 123ContactForm.com, o companie românească de succes în străinătate a investit acum și în dezvoltarea unor soluții pentru România", a menționat Alin Popescu, fondatorul AvocatNet.ro.

 

 Setul de formulare poate fi accesat la adresa http://www.avocatnet.ro/formulare

 

 Despre 123ContactForm.com

 Este un produs românesc lansat pentru piața din afară începând cu 2008. În ultimii ani, a cunoscut creștere importantă a cifrei de afaceri. Compania și-a focalizat activitatea pe construirea unor formulare ușor de implementat în orice proiect online, cunoscând un succes important în piețe precum SUA, Marea Britanie și Australia.

 

 Despre AvocatNet.ro

 Lansat în 2001, AvocatNet.ro este sursă cea mai importantă de informare pentru românii care vor să înțeleagă modul în care le afectează afacerile sau propria viață desele schimbări legislative intervenite la noi. Cu peste 2 milioane de vizitatori unici lunar și peste 500.000 de membri înregistrați, AvocatNet.ro este una dintre cele mai mari comunități de gen din lume.

Sursa foto: Andrey Popov / Shutterstock.com

Domenii: Afaceri

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →