15 ani de Swiss Solutions

Publicat pe 18 August 2019
Cea mai mare agenție de traduceri din România, Swiss Solutions, sărbătorește, în luna august 15 ani de activitate pe piața națională și europeană. Swiss Solutions a crescut, devenind dintr-o agenție locală un furnizor internațional de soluții lingvistice, care deține experiența, resursele necesare și echipa ideală pentru a livra servicii de calitate.

Swiss Solutions a considerat întotdeauna că pentru o colaborare de succes este necesar ca nevoile clientului să fie îndeplinite, iar relația cu colaboratorii să fie una extrem de strânsă. La acești factori, se adaugă și dorința permanentă de dezvoltare și de inovare. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, în prima jumătate a anului 2019, Swiss Solutions și-a concentrat activitatea spre a dezvolta divizia de cursuri de limbi străine pentru companii. Această divizie de cursuri specializate pe domeniul business, a venit ca un răspuns la o nevoie stringentă a clienților care fac parte din portofoliul Swiss Solutions.

Rămânând tot în zona de servicii specializate și în sincron cu cei 15 ani de activitate, în luna august a acestui an, Swiss Solutions a lansat o nouă divizie; mai exact divizia de interpretariat. Astfel, Swiss Solutions a devenit primul furnizor de servicii lingvistice din România specializat pe servicii de interpretariat (offline și online). Având resurse cu experiență în domeniul interpretariatului, cu o rază de acoperire care cuprinde fiecare oraș mare din România, împreună cu un sistem de matching între client și interpretul de care acesta are nevoie, considerăm că această divizie specializată răspunde unei noi cerințe de dezvoltare a pieței. 

Întrebați ce reprezintă pentru ei cei 15 ani de Swiss Solutions, Florin și Roxana Grünberg- Managerii Generali și fondatorii acestei companii, au răspuns: 

„O poveste care a creat valoare, a crescut oameni, a dezvoltat prietenii, care a arătat că dacă ești profesionist, îi respecți pe oamenii din jur și îți dorești să evoluezi nimic nu e imposibil. Am cunoscut mii de oameni, diverse caractere, am avut multe bucurii dar și multe dezamăgiri, am avut provocări zi de zi dar și enorm de multe satisfacții. Am savurat din plin ocazia de a lucra cu oameni interesanți și diverși, am creat o echipă puternică și unită. Am creat un brand de la 0 și l-am adus, împreună cu oamenii din echipă, la stadiul de cea mai mare agenție de traduceri din România. Cei 15 ani înseamnă provocare, inovație, zâmbete și gândul că în fiecare an trebuie să înveți lucruri noi și să fii mai bun decât ai fost anul precedent.” 

Agenția de traduceri Swiss Solutions a fost fondată în anul 2004, iar în decursul a 15 ani de activitate a avut ocazia de a colabora cu clienți din diferite domenii precum IT, medical și farmaceutic, automotive, juridic, economic, realizând traduceri specializate și proiecte de interpretariat în peste 80 de combinații lingvistice.  

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul: https://www.swiss-solutions.ro/

 

Domenii: Afaceri

SWISS SOLUTIONS SRL

Suntem Swiss Solutions, cea mai mare agenție de traduceri din România. Lucrăm la cele mai înalte standarde profesionale și etice cu scopul de a livra servicii de traducere potrivite pentru tine.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →