15 sedinte de conducere te fac sofer?

Publicat pe 7 Decembrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

Te-ai inscris la scoala de soferi, ai iesit in poligon, parcurgi legislatie si teste apoi te lansezi in traficul rutier. Si apoi a venit momentul in care sa dai examenul pentru obtinerea permisului de conducere. Dar oare este suficient sa parcurgi cele 15 sedinte pentru a deveni sofer? Adevarul este ca nimic nu te poate pregati pentru ce iti ofera traficul oricat de mult ati exersa si oricat de bun ati fi la asimilat cunostinte si retinut informatii.

Invatati si iar invatati!

La scoala de soferi nu numai ca trebuie sa dati dovada de seriozitate dar va trebui si sa acordati o atentie deosebita la indicatiile instructorului intrucat multe dintre ele se vor dovedi a fi un bun ajutor in noul statut de sofer pe care il veti dobandi.

Nu este suficient sa luati ore suplimentare de la scoala de soferi intrucat dobandirea reflexelor se capata in timp. Totusi de mare ajutor sunt si abilitatile precum atentia distributiva sau calmul. Fara acestea nu ar fi posibil sa deveniti un sofer bun.

Daca vreti scoala de soferi este baza pe care trebuie sa o aveti pentru a deveni un sofer pentru toata viata. Aici la scoala de soferi Drive School instructorii nostri cu experienta pot sa va ofere sfaturi despre cum sa va valorificati abilitatile in trafic si cum puteti sa deveniti un sofer mai bun pe zi ce trece.

Examenul pentru obtinerea permisului de conducere este mai mult o recunoastere pe cale legala a proaspatului sofer dar greul urmeaza de abia dupa ce l-ati obtinut. Acest lucru se datoreaza faptului ca va trebui sa exersati din ce in ce mai mult, sa executati cu cat mai multa corectitudine manevrele in trafic si sa va dezvoltati abilitatile despre care va vorbeam.

Desigur, timpul este destul de scurt si nu toata lumea reusesete din prima sa isi obtina permisul de conducere dar, ideea este ca asa va fi timp sa exersati mai mult si sa reveniti asupra unor greseli pe care daca le pastrati in manevrele realizate va fi extrem de greu sa scapati de acestea. Aici la scoala de soferi noi nu garantam ca orice ar fi veti obtine permisul de conducere. Este un examen serios si va trebui sa dati dovada de seriozitate si implicare la randul dumneavoastra pentru ca numai asa vom reusi sa va invatam cat mai multe intr-un timp asa de scurt.

Scoala de soferi rampa de lansare a proaspatului sofer

Marea majoritate a cursantilor nostri au devenit soferi iscusiti si le-au fost de mare ajutor informatiile pe care le-am oferit in perioada cursurilor de la scoala de soferi. Adevarul este ca 15 sedinte nu sunt deloc suficiente dar ceea ce conteaza cu adevarat este ca cele mai importante informatii sa fie trecute in revista.

La scoala de soferi Drive School punem accent pe invatare si oferim sprijin cursantilor nostri pentru ca fiecare curs sa fie cat mai interactiv si atractiv pentru a facilita invatarea. Cu siguranta va trebui sa va puneti in functiune cele mai bune abilitati si sa invatati dar la final intregul efort va fi rasplatit. Pentru mai multe informatii dar si sa va inscrieti va asteptam pe site-ul nostru www.driveschool.ro.

DIRECTOR: Nicu Comandatu


Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!