3 criterii de care să țineți cont în alegerea unui boiler electric

Publicat pe 5 Octombrie 2020
Ce se întâmplă atunci când locuința dumneavoastră este racordată la sistemul centralizat, dar acesta nu funcționează sau funcționează defectuos?

Este o întrebare la care, din fericire, tehnologia a găsit un răspuns. Indiferent dacă este o locuință nouă sau vreți să îmbunătățiți una pe care o aveți deja, dacă vreți să investiți în amenajarea unor spații sau vreți să vă puneți la adăpost de anumite deficiențe ale sistemului centralizat, boilerele electrice oferă, astăzi, o soluție sigură și adaptabilă nevoilor oricărei locuințe.

De ce să alegeți un boiler electric? 

Boilerul electric este, pentru mulți, cea mai simplă soluție în administrarea unor probleme legate de existența apei calde menajere, la orice oră, în casă. Modern și eficient, acesta este un sistem care permite transformarea rapidă a apei reci în apă caldă și adaugă confort unei locuințe.  

Pentru cei care locuiesc în zone în care apa caldă este permanent o problemă, pentru cei care vor să își construiască o casă de vacanță, unde apa caldă nu poate să vină printr-un sistem centralizat, boilerul electric este răspunsul. Este ușor de montat, de racordat și de utilizat. Oferă independență, control asupra consumului, implicit asupra cheltuielilor, dar și alegerea unui grad de confort potrivit fiecăruia.  

 

Câte persoane locuiesc în casă

Numărul persoanelor care locuiesc în casă și obiceiurile lor zilnice ne dictează cantitatea de apă de care avem nevoie. Astfel, vom avea o privire de ansamblu asupra consumului de apă, asupra capacității boilerului și asupra consumului de curent. Puteți ține sub control consumul și chiar programa momentele în care e necesară apa caldă, pe baza unor obiceiuri zilnice.

Aveți chiar posibilitatea să alegeți modele performante, cu încălzire rapidă a apei, cu consum redus de curent sau cu programare prin intermediul unei aplicații care se instalează pe telefonul mobil.

Amplasarea boilerului electric

E un apartament mic, e o casă de vacanță? E o casă în care veți locui împreună cu familia sau în care locuiește o singură persoană? În funcție de spațiul pe care îl aveți la dispoziție, puteți alege un boiler mai mare sau mai mic, deci cu o capacitate adecvată, cu dispunere verticală sau orizontală, astfel încât să se încadreze în amenajarea existentă sau pe care o preconizați. 

Consumul de energie

Pentru toată lumea, consumul de energie poate fi o problemă. Chiar dacă, de exemplu, aveți un boiler cu două rezervoare, care încălzește mai repede apa și care poate recunoaște și repeta obiceiurile utilizatorilor, prin memorarea obiceiurilor zilnice, orientați-vă către modele performante care au capacitatea de a reduce consumul de energie electrică. 

De aceea, atunci când optați pentru un boiler electric, trebuie să fiți atent la acele câteva elemente care vă pot ajuta să faceți alegerea perfectă. Sunt sisteme de încălzire peste medie, cu o tehnologie de top. E vorba de confortul dumneavoastră, la urma urmelor.

Domenii: Investitii

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!