3 din 5 români își echipează bucătăriile cu produse achiziționate online

Publicat pe 10 Decembrie 2019
Cumpărăturile online se bucură de o încredere din ce în ce mai mare din partea românilor. Pentru orice achiziție găsești variante de cumpărături electronice, cu livrare din țara noastră sau din străinătate, de cele mai multe ori la prețuri mai avantajoase decât în magazinele tradiționale.

Preferința pentru echiparea bucătăriilor cu produse cumpărate online se vede și din faptul că în topul celor mai vândute produse se regăsesc electronicele și electrocasnicele. Informațiile din descrierea magazinului și review-urile cumpărătorilor anteriori sunt aspecte care influențează decizia unei achiziții online. În ceea ce privește produsele de bucătărie, unii clienți preferă să viziteze anumite magazine sau showroom-uri pentru a le vedea în mărime naturală, după care le comandă online și așteaptă livrarea la domiciliu.

Mobilierul

Descrierea elementelor de mobilier de bucătărie vândute online este atât de amănunțită încât acestea se potrivesc oricărei locuințe. Unele magazine îți oferă opțiunea de a configura mobilierul cu ajutorul unor softuri dedicate, ușor de utilizat. Programele includ dimensiunile și forma bucătăriei, amplasarea ușilor, ferestrelor și elementelor de încălzire, la care se adaugă diferite tipuri de mobilier, iar la final primești o reprezentare tridimensională a proiectului de design.

Electrocasnicele

Prețurile avantajoase, transportul gratuit începând de la o anumită valoare, posibilitatea deschiderii coletului, plata la livrare sau în rate și dreptul de retur în termen legal sunt condițiile cu care ideall.ro își întâmpină clienții pentru achiziția de electrocasnice mari sau mici. În plus, utilizatorii care se înregistrează cu cont pe site primesc oferte personalizate, iar periodic sunt organizate discounturi. Oferta de cuptoare incorportabile de la Ideall acoperă orice configurație și orice design de bucătărie. Tot aici găsești aparate frigorifice, aragazuri, plite, hote sau mașini de spălat vase.

Servicii de masă

După mobilarea și dotarea bucătăriei cu aparatură electrocasnică, echiparea continuă cu achiziția serviciilor de masă. Majoritatea cumpărătorilor preferă unul sau două seturi pentru utilizarea zilnică, în familie și alte câteva astfel de piese pentru ocazii speciale. Achiziționarea online a unui serviciu de masă poate fi și o idee foarte bună de cadou. Există atât de multe variante de produse încât poți acoperi orice gust și orice design dorești. Pentru familiile cu copii se găsesc seturi complete de masă de mici dimensiuni, realizate din materiale inofensive în cazul unor accidente casnice.

Seturi de tigăi, oale și cratițe

Tot pentru dotarea bucătăriei trebuie să te preocupe și achiziția unor seturi de tigăi, oale și cratițe. În funcție de specificul aragazului și plitei din bucătărie trebuie să alegi un anumit tip de produse. Dacă faci trecerea de la plita cu gaz la una electrică, vei fi nevoit să înlocuiești întregul set de vase cu produse speciale cu inducție. De la o singură bucată la seturi complete din inox, ceramică, aluminiu, email, fontă sau lut găsești o gamă diversă de modele, dimensiuni și culori.

Organizatoare

Indiferent ce suprafață ar avea bucătăria, dacă piesele nu sunt bine organizate, spațiul nu va fi suficient. Rafturile și sistemele de organizatoare se instalează pe fronturile exterioare ale mobilierului, pe faianță sau pe pereții camerei. De asemenea, există organizatoare pentru rafturi, cu unul sau mai multe nivele, care așează compact și la îndemână tacâmurile și vesela. Suporturile din preajma chiuvetei sunt de mare ajutor pentru spălarea și uscarea unui număr cât mai mare de vase. În ceea ce privește condimentele, conservele și unele alimente, acestea pot fi așezate în ansambluri de depozitare speciale, care le păstrează prospețimea.

Cumpărăturile online sunt soluția pe care o aleg tot mai mulți români pentru echiparea bucătăriei. Elementele de mobilier, electrocasnicele mici și mari, tacâmurile, vesela și organizatoarele sunt produse care transformă camera de gătit într-un spațiu primitor și bine organizat.

Domenii: Investitii

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →