3 domenii de business în care se utilizează papucii de unică folosință

Publicat pe 28 Ianuarie 2021
Papucii de unică folosință reprezinta un mix de confort și siguranță, fiind o prezență ce poate sugera o dovadă a griji și respectului, adresate clienților hotelurilor, clinicilor private sau centrelor SPA.

Fiind realizați din bumbac sau frotir și prevăzuți cu talpă antiderapantă, papucii de unică folosință pot genera plusvaloare pentru business-uri, prin fidelizarea bazei de clienți de care acestea se bucură. 

Iată mai multe informații utile, privind utilitatea papucilor de casă în domenii precum cel hotelier, SPA & Wellness și medical, alături de beneficiile resimțite de cei care trec pragul unor locații din domeniile mai sus amintite: 

Utilitatea papucilor de unică folosință în hoteluri și pensiuni 

Domeniul hotelier reprezintă cel mai bun exemplu al utilizării papucilor de unică folosință, într-o manieră ce garantează beneficii atât pentru clienți, cât și pentru afacerile respective.

Prezența unor papuci hotelieri noi în cameră declanșează o suma de percepții favorabile ale turiștilor, simplu de intuit: 

  • Libertatea de a avea mai puține bagaje, 
  • Mai puține griji față de anumite afecțiuni de piele; 
  • Confortul termic garantat, mai ales în lunile de iarnă; 
  • Materializarea atenției la detalii, din partea hotelului / pensiunii. 

Utilitatea papucilor de unică folosință în centre SPA & Wellness 

Centrele de Spa & Wellness îi așteaptă pe clienți cu o gamă variată de servicii de top, construite în jurul conceptului de “relaxare prin tehnică și tehnologie”. 

Un business cu respect pentru clienții săi mizează pe atenția la detalii, de aceea, integrarea papucilor de unică folosință pe lista de produse din pachetul achiziționat poate reprezenta pentru clienți:

  • Mai multă relaxare resimțită în cadrul sesiunilor de SPA; 
  • Grija centrului respectiv pentru un nivel ridicat de igienă;
  • Exprimarea conceptului de “uniformă de relaxare”, alături de halat și alte accesorii. 

Utilitatea papucilor de unică folosință în clinici medicale private 

Percepția clienților față de o clinică privată gravitează în jurul ideii de “element salvator”, ce poate favoriza stabilizarea unei anumite probleme medicale, prin resursele de care dispune.

În perioada de internare, serviciile oferite de clinica medicală respectivă au menirea de a ameliora pe cât de mult posibil suferința pacientului, prin grija adecvată față de starea sa medicală și confortul resimțit în tot acest interval de timp. 

Așadar, includerea papucilor de unică folosință în pachetul de internare accesat poate reprezenta, în concepția pacienților:

  • Grija pentru confortul lor, pe durata întreaga durată a internării; 
  • Un element în plus de igienă, regăsit în spațiul unității respective; 
  • Materializarea diferenței clare “stat-privat”, din punct de vedere al serviciilor. 

În concluzie, utilitatea papucilor de casă depășește zona “palpabilă” a prezenței lor în hoteluri, centre SPA sau clinici medicale private, declanșând cu ușurință percepții ale clienților, privind calitatea serviciilor oferite. 

Papucii de unică folosință pot transmite: grija pentru detalii, atenția la nevoile clienților, efortul pentru a asigura un cadru cât mai igienic etc Astfel, printr-o simplă adăugare a unor papuci hotelieri pe lista cu produse oferite, se poate consolida fidelizarea clienților pe baza asocierilor mai sus amintite, contra unor costuri reduse. 

Domenii: Retail

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!