3 posibilitati de cumparare Mercedes de vanzare: sistem de leasing, buyback sau pe comanda

Publicat pe 31 Iulie 2017
Daca sunteti in cautarea celei mai avantajoase oferte pentru achizitionarea unui automobil Mercedes, cu siguranta ati verificat pana acum zeci de oferte.

Pentru a facilita procesul, in randurile de mai jos veti gasi cateva dintre modalitatile prin care puteti intra in posesia unui Mercedes de vanzare la preturi avantajoase.

Cum a luat nastere brandul Mercedes-Benz?

Istoria brandului Mercedes incepe prin fuziunea celor doua companii producatoare de automobile Benz & Cie si Daimler Motoren Gesellschaft (DMG).

Compania Benz & Cie era detinuta de catre Karl Benz, denumita dupa numele inginerului care a infiintat-o iar compania DMG era detinuta de Gottlieb Daimler.

Ambele produceau si comercilizau propriile motoare de mare viteza pana in anul 1926, cand s-a nascut marca Mercedes-Benz.

Emil Jellinek, un om de afaceri cunoscut in vremea respectiva, a cumparat primul autoturism fabricat de Daimler Motoren Gesellschaft si s-a indragostit acesta.

Pasionat de curse auto, a participat in Franta la competitii renumite si a primit multe aprecieri, fapt ce l-a determinat sa comande inca 36 de modele si sa achizitioneze franciza.

Numele Mercedes vine de la fetita lui Jellinek, acesta insemnand „indurare” in limba spaniola. Omul de afaceri obisnuia sa se semnele cu numele fiicei sale atunci cand se inscria in curse auto.

Probabil nu stiati insa cele doua companii erau rivale iar contextul economic dificil din 1926 le-au determinat sa fuzioneze.

Astfel, a aparut pe piata marca Mercedes-Benz, ce avea sa fie apreciata la nivel global chiar si in zilele noastre.

Afla care sunt posibilitatile de finantare pentru tine

Pentru ca satisfactia clientilor are un loc fruntas in prioritatile de business ale companiei, Leasing Automobile este unul dintre cei mai apreciate dealeri auto din Romania.

Pentru a satisface orice buget sau cele mai exigente cerinte ale clientilor, am creat o serie de modalitati de a achizitiona automobile din parcul nostru auto:

Sistem de leasing financiar – Presupune acordarea unui imprumut de catre o banca, pe care il veti rambursa prin rate.

Proprietarul masinii, pe perioada contractului, este firma de leasing. Cand durata contractului se incheie, deveniti proprietarul oficial al automobilului;

Schimb auto – Prin serviciul de schimburi auto renuntati la vechea masina in favoarea uneia noi, prin incheierea unui contract de leasing.

Indiferent pe modelul pe care il detineti, daca doriti unul nou, Leasing Automobile va invita sa completati formularul de pe site pentru a primi o evaluare din partea specialistilor nostri;

Comanda auto – Daca niciunul din cele peste 80 de modele din parcul auto nu va place, puteti opta pentru comanda auto.  

Tot ce trebuie sa faceti este sa le transmiteti preferintele consultantilor nostri iar ei se vor ocupa sa va gaseasca cele mai bune oferte conform specificatiilor mentionate.

Demersurile necesare sunt realizate de catre departamentul de consultanta pentru ca tu sa nu-ti faci griji cu privire la intocmirea actelor.

Specialistii nostri sunt pregatiti sa te ajute astfel incat derularea procesului sa se realizeze eficient, legal, in timp util.

Pentru orice detaliu cu privire la metodele de achizitionare mentionate in randurile de mai sus sau in legatura cu modelele si promotiile disponibile, consultantii Leasing Automobile va stau la dispozitie telefonic, la numerele:

0741 41 44 88

0741 41 44 66

Date de contact

Puteti vizita showroomul din Galati la adresa Blv. George Cosbuc nr. 138 sau pe cel din Arad, situat in Calea Timisorii nr. 142

De asemenea, ne puteti scrie pe e-mail:

office@leasingautomobile.ro

officearad@leasingautomobile.ro

Accesati websiteul leasingautomobile.ro pentru a vizualiza toate modelele disponibile.

Domenii: Auto

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →