3 sfaturi importante pentru petrecerea copiilor

Publicat pe 6 Mai 2021
Urmeză ziua copilului tău? Atunci pregătește-i cea mai tare petrecere! Tu și cu cel mic puteți fi cei mai buni organizatori. Ține cont de dorințele lui și vei reuși să faci o petrecere memorabilă.

Iată trei sfaturi mai puțin știute, de la SuperParty, experti in petreceri pentru copii. Acesteareprezintă fapte mici care contează foarte mult, deci ține cont de ele.

1. Gândește-te și la adulți

Chiar dacă vorbim despre pretrecerea copiilor, trebuie să ții cont că aceștia vin însoțiți de adulți. Fie că vorbim de părinți, bunici, unchi sau mătuși este nevoie să le acorzi și lor o atenție deosebită. Primul lucuru pe care ai putea să îl faci este să îi organizezi la masă. Așează-i pe fiecare astfel încât să poată purta discuții cu oameni noi. Întreabă cu câteva zile înainte de eveniment dacă cineva este vegetarian sau vegan și pregătește ceva special pentru acele persoane. Asigură-te că fiecare se simte bine și mulțumește-le că au participat la evenimetul organizat de tine

2. Cadouri pentru invitați

Suntem obișnuiți ca la o petrecere sărbătoritul să fie singurul care primește cadouri. Dar cum ar fi dacă toți ceilalți copii ar primi? Copiilor le plac surprizele, așa că încercă să le faci și tu o surpriză unică. Află care este personajul preferat al majorității și apelează la animatori petreceri copii pentru a crea o adevărată atmosferă de petrecere. Pe lângă faptul cî vor face jocuri deosebite și concursuri interesante, animatori pot crea alături de cei mici diverse articole cum ar fi slime-uri, pandantive sau tablouri. Cei mici se vor bucura foarte mult pentru că procesul creativ le va dezvolta abilitățile și pot lua acasă lucrul făcut de ei.

3. Cadourile sărbătoritului

Prima acțiune pe care o fac invitații atunci când ajung la petrecere este să ofere cadourile. Deci învață-l pe micuțul tău să le mulțumească tuturor indiferent de complexitatea și mărimea cadourilor. Unii copii au tendința să creadă că un cadou nu este important dacă e mic, dar poate chiar acolo se ascunde ceva extraordinar. După ce copilul tău primește cadourile, îți recomandăm să le iei și să le duci într-o altă încăpere, astfel nu va mai avea tentația să le desfacă. La majoritatea petrecerilor importante sunt și animatori pentru copii, cei  fac activități interesante cu cei mici. Vn cazul în care cadourile ar fi desfăcute în timpul petrecerii nimeni n-ar mai participa la activități, copii ar fi atenți la mașinuțe și păpuși, multe piese din jocuri s-ar putea pierde și așa totul ar deveni un haos. Asigură-te că toate jucăriile stau într-o cameră separată astfel încât cei mici să se poată juca cu animatori specializați în petreceri pentru copii, fără a fi distrași.

De cele mai multe ori suntem atenți la detaliile mari cum ar fi ziua, locația, contextul și nu mai dăm importanță lucrurilor mărute. Scopul unei petreceri este ca toată lumea să se distreze și să se simtă bine. Dacă vei ține conte de sfaturile de mai sus, petrecerea organizată de tine va avea cel mai mare succes și toată lumea va fi fericită!

Domenii: Lifestyle

MASCARICI PARTY SRL

Firma noastra din Bucuresti oferia servicii de petreceri pentru copii. Principalelele servicii sunt urmatoarele: animatori petreceri copii, piniata, decoratiuni si aranjamente din baloane, vata de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!