3 soluţii pentru a face rost de bani rapid

Publicat pe 25 Februarie 2019
Momentele în care simţi că totul merge prost şi că nu găseşti nicio soluţie pot fi cele mai dificile. Totuşi, cu puţin optimism, îţi vei da seama ca toate problemele au o soluţionare, chiar şi cele financiare, cu care te confrunţi cel mai des.

Atunci când proprietarul îţi măreşte chiria, când maşina ta se strică sau când copilul tău are nevoie de meditaţii, te întrebi ce poţi face pentru a-ţi mări veniturile, astfel încât să-ţi poţi acoperi toate cheltuielile. Toate aceste întrebări au un răspuns! De aceea îţi prezentăm trei soluţii pentru a face rost de bani rapid, pe care le poţi pune în aplicare în situaţiile în care eşti într-un impas financiar.

Un credit online

Dacă ai între 20 şi 65 de ani, poţi aplica foarte uşor pentru un credit online, atâta timp cât ai un cont bancar valabil şi un venit regulat. Pe viaconto.ro poţi face un astfel de împrumut, iar banii vor ajunge imediat în contul tău, cu opţiunea de a-i restitui între 7 şi 30 zile. Pentru un credit online dobânda este fixă, iar suma dorită trebuie să se încadreze între 150 şi 1500 RON.

După ce ai făcut împrumutul, vei fi informat despre suma totală care trebuie rambursată şi data la care va avea loc tranzacţia. Dacă alegi să-ţi înregistrezi cardul de debit, banii vor fi extraşi automat din contul tău la data scadentă a împrumutului, însă poţi plăti şi la casieriile băncilor.

Cu un credit online, banii îţi intră direct în cont, iar tu ai scăpat de drumul până la bancă şi de cozile de la ghişee.

Predarea unor bunuri la casa de amanet

O altă metodă de a face rost de bani cât mai rapid ar fi casele de amanet, unde poţi amaneta o parte din bunurile pe care le ai. Dacă te gândeşti să-ţi amanetezi bijuteriile sau alte obiecte din metale preţioase, trebuie să cunoşti greutatea lor, din ce tip de metal sunt confecţionate şi dacă obiectul respectiv are montate şi pietre preţioase. Totuşi, trebuie să ştii că în schimbul bunurilor vei primi o sumă mai mică decât preţul la care au fost achiziţionate iniţial.

În cazul electronicelor, este foarte importantă şi starea în care a fost adus produsul, pentru că banii pe care îi vei primi vor fi mult mai puţini dacă obiectul are defecte sau este mult prea uzat. De asemenea, atunci când predai un bun la amanet, trebuie să iei în calcul şi faptul că îl poţi pierde definitiv, dacă acesta va fi scos la vânzare. Dacă doreşti să-ţi recuperezi bunurile amanetate, trebuie să te întorci într-o anumită perioadă de timp la casa de amanet, pentru a le plăti şi pentru a achita în plus şi o dobândă.

Un job part-time

Mulţi spun că un job part-time este binevenit în perioada studienţiei, însă poţi aplica pentru un astfel de post oricând, pentru că asta ar însemna o nouă sursă de venit. Dacă ai timp liber după ce pleci de la locul de muncă, poţi lua în considerare şi un al doilea job part-time. Printre cele mai populare job-uri cu program redus se numără: postul de agent imobiliar, de asistent manager, de lucrător comercial, bonă sau promoter.

În cazul în care eşti mult prea obosit atunci când te întorci de la muncă şi programul nu îţi permite să te deplasezi şi la un al doilea job, poţi căuta posturi remote, iar astfel poţi lucra de acasă. În această categorie intră job-urile de social-media manager sau graphic designer, însă dacă te descurci în domeniul IT, vei găsi şi acolo câteva oferte remote. Astfel, vei descoperi că poţi face bani de oriunde, fără să mai fie nevoie să te deplasezi la birou.

Aşadar, orice problemă financiară poate fi rezolvată, iar oricare dintre soluţiile de mai sus îţi poate fi de folos atunci când ai nevoie de bani. Creditul online poate fi cea mai rapidă cale de a face rost de bani, însă dacă nu ai un cont bancar, poţi alege cea de-a doua opţiune – casele de amanet. Dacă timpul îţi permite, nu uita că îţi poţi lua şi un job part-time, care te va ajuta cu siguranţă să îți revii pe plan financiar. 

Domenii: Finante-banci

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!