4 investiții pe care trebuie să le facă un adevărat gamer

Publicat pe 24 Iulie 2021
Gamingul este una dintre activitățile îndrăgite de cei mici, tineri și adulți deopotrivă. Datorită sesiunilor de jocuri virtuale, aceștia pot evada din cotidian pentru a se relaxa alături de caracterele și poveștile favorite, fie acestea jucate în single-player sau multiplayer.

Dacă te simți relaxat și fericit atunci când ești în jocul tău favorit, pierzi noțiunea timpului și încerci întotdeauna să devii mai bun, să faci misiunile și să atingi toate obiectivele? Atunci iată ce investiții trebuie să faci pentru a te bucura de întreaga experiență a unui gamer adevărat!

Scaunul de gaming

Scaunul de gaming este unul dintre cele mai importante investiții pe care le poți face ca să te bucuri de sesiunile lungi de gaming. Există numeroase modele cu varii funcții și specificații pe https://www.pcgarage.ro/scaune-gaming/ din care poți alege tipul de scaun favorit. Printre cele mai importante caracteristici se numără:

  • Ergonomia. Ergonomia scaunului ajută corpul să aibă o poziție sănătoasă și confortabilă. Totodată, ergonomia este dată de materialul cu care este acoperit scaunul. Fie că folosești un controller sau tastatură și mouse, brațele tale vor avea nevoie de suport pentru a nu obosi. Optează pentru un scaun cu brațe ajustabile.
  • Scheletul scaunului. Materialele din care este făcut scaunul sunt foarte importante deoarece îți dorești un produs pe care-l folosești o perioadă lungă de timp. Încearcă să alegi un scaun realizat din plastic dur și inserții de metal. Totodată, asigură-te că manetele pentru ajustarea înălțimii sau a balansului sunt de calitate. Roțile se recomandă a fi îmbrăcate în cauciuc pentru a nu zgâria podeaua.
  • Materialul scaunului. Scaunul poate fi fabricat din piele, piele ecologică, textil sau sau mesh. Fiecare oferă avantaje și dezavantaje, așa că este important să ai grijă la materialul pe care-l alegi.
  • Accesoriile. Pentru o poziție sănătoasă a spatelui și gâtului, este recomandat să investești în perne fabricate din spumă de memorie pentru zonele lombare și cervicale.
  • Alte funcții. Scaunul de gaming poate avea spațiu pentru mouse și tastatură, difuzoare și chiar porturi de intrare-ieșire pentru conectivitate.

Ochelarii de protecție

Dacă stai ore îndelungate în fața ecranului, atunci ai putea investi într-o pereche de ochelari de protecție deoarece lumina pe care o emit acestea poate deveni obositoare și deranjantă, iar pe termen lung poate cauza probleme de sănătate.

Există ochelari speciali de gaming, ce au factor de protecție și filtrează spectrul de lumină albastră pentru ca ochii tăi să nu devină grei. Este o investiție costisitoare, însă te vei simți mult mai bine, mai odihnit, și produsul va putea fi folosit foarte mulți ani.

Căștile și microfonul

Sincer acum, câți gamers fără măcar o pereche de căști cunoști? Experiența din jocuri este mult mai energică și plăcută atât timp cât există sunet. În cazul în care locuiești cu alte persoane și nu vrei să le deranjezi sau te joci la ore târzii, atunci o pereche de căști este o achiziție puternic recomandată.

Acestea oferă un sunet excelent. Deoarece vor fi folosite perioade lungi de timp, alege-le pe cele ajustabile și care îți oferă un confort sporit atât în zona urechilor, dar și pe cap. Nu uita! Dacă joci misiuni multiplayer, atunci căștile vor avea nevoie și de un microfon cu care vei putea comunica cu restul membrilor din echipă.

Controllerul

Chiar dacă ești fan mouse și tastaturi, dar și al jocurilor pe PC în defavoarea platformelor dedicate, un controller este binevenit, în special când ai musafiri în vizită. Imaginează-ți că tocmai ai terminat story-ul din Mortal Kombat și vrei să aplici ce ai învățat împreună cu un prieten. Pentru ca acesta să se poată juca cu tine, va avea nevoie de un controller cu care să-și aleagă eroul și să facă toate mișcările necesare.

Jocurile video îți oferă experiențe inedite, iar tu ar trebui să te bucuri de fiecare moment liber pe care-l poți petrece în aceste lumi virtuale. Investește într-un sistem digital de calitate și ideal pentru graficile de viitor, alături de perifericele și accesoriile necesare și favorite!

Domenii: Investitii

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!