4 Motive interesante pentru care sa porti bijuterii din argint

Publicat pe 10 Ianuarie 2019
Dorinta de baza a oricarei femei este desigur aceea de a emana autenticitate, stil si rafinament, indiferent de eveniment sau de circumstante, astfel ca in situatia data, ne indreptam desigur atentia inspre piesele vestimentare si inspre accesorii. Inca din cele mai vechi timpuri, bijuteriile au reprezentat o forma prin care femeile radiau de frumueste si atrageau in mod constant privirile celor din jur. In zilele noastre am putea spune ca lucrurile nu s-au schimbat foarte mult avand in vedere adevaratele valori ale bijuteriilor s-au pastrat chiar si astazi. Mai exact, o bijuterie potrivita ne poate ajuta sa subliniem foarte bine diverse trasaturi.

Bijuteriile din argint au avut mereu un farmec aparte, fapt pentru care le purtam cu drag ori de cate ori avem ocazia, fara teama ca acestea ne vor compromite vreodata tinutele.

 Daca in trecut accesul oamenilor la bijuterii era foarte limitat avand in vedere ca totul se realiza manual, deci necesita foarte mult timp, in zilele noastre am putea spune ca bijuteriile din argint se regasesc intr-o gama ce poate depasi orice imaginatie si in plus sunt si deosebit de accesibile. Spre exemplu, Roxanne's este un magazin online care ne intampina cu o gama foarte variata de bijuterii din argint, care te pot face sa stralucesti in orice imprejurare.

Iata asadar 4 motive pentru care sa porti bijuterii din argint ori de cate ori ai ocazia. 

Argintul amplifica senzualitatea feminina.

 Una dintre calitatile cele mai bine conturate ale argintului reiese din faptul ca acesta reuseste de fiecare data sa sublinieze senzualitatea feminina. Argintul in sine are o energie feminina, astfel ca ori de care ori vei alege sa porti bijuterii constuite din acest material, vei reusi sa amplifici tot ceea ce inseamna senzualitatea si sensibilitatea feminina.

 Argintul incetineste imbatranirea.

 Desi acest lucru poate parea desprins din lumea basmelor, in realitate, argintul pare intr-adevar sa incetineasca procesul de imbatranire al celulelor avand in vedere ca este din ce in ce mai utilizat in industria cosmetica, in special in acele creme anti-aging, creme care reduc ridurile si pastreaza pielea tenulu imereu tanara.

 Argintul are puternice implicatii asupra starii noastre de spirit.

 Despre argint s-a scris de-a lungul timpului o multime de lucruri, insa un lucru mai putin stiut despre acest material misterios si magic este faptul ca acesta poate avea efecte remarcabile asupra starii noastre de spirit. Se spune ca argintul are capacitatea de a absorbi toate acele emotii negative si ne poate ajuta totodata sa calmam nervozitatea sau stresul.

 Argintul se potriveste de minune cu tinutele tale elegante.

 Indiferent daca doresti sa alegi o tinuta mai simpla sau una mai pretentioasa, un lucru este absolut cert si anume faprul ca bijuteriile din argint sunt cele pe care le vei putea adapta intotdeauna cu mare usurinta la tinutele tale. Acest lucru se datoreaza faptului ca bijuteriile din argint sunt unele cu adevarat spectaculoase in simplitatea sau complexitatea lor, astfel ca sansele de a ne compromite o tinuta eleganta din pricina acestor bijuterii sunt absolut nule.

Domenii: Retail

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, blogger...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →