4 motive pentru care Constanța este un oraș modern

Publicat pe 28 Mai 2020
După București și Cluj, Constanța este cea de-a treia zonă metropolitană din România. Acesta nu reprezintă doar o destinație de vacanță pentru turiștii care o vizitează în fiecare vară, dar orașul este cu adevărat un loc ideal în care să trăiești în fiecare zi. Constanța este efervescentă și îmbină într-o manieră fermecătoare istoria și modernismul, lucru care poate fi ușor de observat într-o plimbare pe străzile sale sau pe faleza Cazinoului.

Iată doar câteva dintre motivele pentru care Constanța poate fi considerat un oraș modern, în ciuda faptului că obiectivele turistice de aici sunt o dovadă a istoriei sale impresionante. 

Proiecte importante în ceea ce privește infrastructura 

Anul 2020 a început promițător pentru constănțeni. Sunt în curs lucrări de modernizare la artere importante, precum și proiecte de reabilitare ale rețelelor de utilități. Astfel, deși dezvoltarea orașului a avut loc destul de lent, în ultimii ani, Constanța începe să capete toate atuurile unei urbe moderne. Autoritățile locale spun că, în decursul acestui an, urmează cea mai importantă investiție în infrastructura din Constanța, investiție care se ridică la aproximativ 700 de milioane de euro. 

Numeroase terase și cluburi care fac deliciul petrecăreților 

Orașul de pe litoral este preferat de amatorii de distracție, indiferent de vârstă. Aici, te întâmpină o mulțime de terase și de cluburi care fac deliciul petrecărilor în lunile de vară. 

Muzica bună și cocktail-urile savuroase sunt doar câteva dintre motivele pentru care Constanța este locul ideal în care să te distrezi alături de întreaga gașcă de prieteni. De asemenea, zona este renumită pentru deja celebrele cluburi cu pretenții situate la doar câteva minute de mers cu mașina de mijlocul orașului, mai exact în stațiunea Mamaia. În aceste cluburi de fițe, turiștii din România dar și cei străini se pot delecta cu un show complet care animează nopțile de vară în oraș. 

Restaurante în care poți mânca ”à la carte”

Constanța este un oraș modern și prin prisma universului gastronomic pe care îl oferă. În zonă funcționează o mulțime de restaurante de lux, de unde poți comanda preparate gătite à la carte. Specialități din pește și fructe de mare, preparate pe bază de brânzeturi și multe alte delicii - toate acestea se regăsesc în meniurile restaurantelor cu ștaif din orașul de la mare.

În plus, poți să comanzi mâncare la domiciliu în Constanța, grație serviciilor de food delivery care și-au extins activitatea și în această zonă. De exemplu, prin foodpanda poți comanda preparatele favorite de la peste 80 de restaurante din fermecătorul oraș. 

Constanța, un oraș ideal pentru shopping 

Dacă te gândești la istoria pe care o are orașul Constanța, este ușor de înțeles de ce orașul s-a păstrat și astăzi ca un important centru economic. Poporul turc și-a pus amprenta asupra locului, iar dacă înainte aceștia obișnuiau să facă negoț cu cereale sau materiale de confecții, în zilele noastre Constanța este un oraș ideal pentru shopping, așa cum se traduce acesta în accepțiunea modernă. În zonă se află mall-uri, hypermarket-uri și alte tipuri de centre comerciale mari, de unde poți procura tot ceea ce ai nevoie. 

În concluzie, Constanța are tot ceea ce este nevoie pentru a fi considerată un oraș modern. 

Domenii: Turism

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!