441 Design Powerhouse si studio ae aniversează 10 ani de activitate

Publicat pe 25 Mai 2023
Instalația Intertwined explorează spațiul comun de întâlnire între design și arhitectură.

Cu ocazia aniversării de 10 ani de proiecte, cele două studiouri organizează o instalație-expoziție pe 25 Mai în cadrul Noaptea birourilor de Arhitectura, parte din Romanian Design Week.

Instalația Intertwined este o reflecție asupra marginilor percepției, ideea de univers reflexiv, comun dar divizibil, un spațiu care ne provoacă simțul limitelor, permițând în același timp mișcarea și explorarea liberă ca puncte de intersecție. Instalația va avea două roluri: primul este cel al unui sistem de expunere al parcursului celor 10 ani de activitate a studiourilor, iar al doilea, al unui spațiu comun de întâlnire între cele două domenii conexe.

Cum pot arhitectura și designul să determine noi conexiuni interumane?

Ca arhitecți, am pretins mereu că designul și arhitectura, fără a fi aceeași disciplină, se suprapuneau atât de mult încât uneori era dificil să trasăm o linie clară care să le despartă. Ceea ce lipsea era ca noi să explorăm acea zonă în care nu știi de ce parte te afli.

Ce ar putea să provoace mai bine imaginația oamenilor și să creeze o cale către dialog, decât necunoscutul?

Relația dintre arhitecți și designeri este de multe ori tensionată și îndreptată spre competiție și nu spre colaborare. Deoarece atât 441 Design Powerhouse cât și studio ae aniversează 10 ani de activitate, scopul celor 2 zile este de a provoca o schimbare în atitudine dar și de recunoaștere reciprocă și colaborare.

Instalația va fi deschisă publicului de pe 24 mai de la ora 18 iar pe 25 mai va face parte din Noaptea birourilor de arhitectură, culminând cu o seară de vin și socializare. Notsocommon DJ se va ocupa de buna dispoziție.

Program

24 Mai 18:00-22:00

25 Mai 18-24:00

Parteneri:

Baumit România, Rompeisaj, Graphein, Tino Mob, Neakaisa, Wienerberger

Parteneri media:

Igloo magazine, Home Talks, Club antreprenor, Bursa Constructiilor, Ziarul Bursa, Consilierturism.ro

Parteneri culturali:

Atelier 030202, Teatrul de Comedie, Notsocommon DJ


Creative Moment Design

441 Design Powerhouse este o agentie de creație specializata în branding, design graphic și arhitectură de interior, dedicat dezvoltării experiențelor care generează legături emoționale între...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!