5 cadouri ideale pentru bărbații de succes

Publicat pe 28 Octombrie 2020
Care sunt cele mai potrivite cadouri pentru bărbații de succes, acelea care sunt pe placul domnilor care dețin puterea financiară de a-și achiziționa tot ce-și doresc?

Este destul de dificil să găsești un dar impresionant pentru un astfel de destinatar, dar poți miza pe acele idei de cadouri cu care nu vei da greș. Iată propunerile noastre:

  • Un ceas 

În afaceri, timpul înseamnă bani, de aceea persoanele care au o carieră solidă prețuiesc fiecare moment. Pentru un bărbat de succes, un ceas este întotdeauna un cadou inspirat. În primul rând, ceasul îl va ajuta să își organizeze eficient programul, chiar și atunci când telefonul mobil s-a descărcat. Poți opta pentru un ceas inteligent pe care să îl poată conecta la smartphone sau pentru un model clasic, elegant, care se va asorta foarte bine cu ținutele business. 

  • O pereche de butoni 

Butonii sunt accesoriile vedetă ale unui look masculin sofisticat și studiat. Ei sunt indispensabili din ținutele de ocazie, dar aduc un plus de valoare și outfiturilor office, motiv pentru care butonii pentru cămașă reprezintă un cadou potrivit pentru un bărbat de succes. Magazinele online pun la dispoziție o diversitate de cadouri pentru bărbați de unde poți comanda rapid accesorii potrivite pentru domnii de carieră.

  • O agendă personalizată 

În spatele succesului profesional al unui bărbat sunt, probabil, ore în șir de lucru petrecute în biroul său sau la întâlniri de afaceri. De aceea, o agendă personalizată cu inițialele destinatarului este un cadou cât se poate de adecvat pentru un bărbat care are, financiar vorbind, tot ceea ce-și dorește. Cu ajutorul unei agende poate planifica și ține evidența meeting-urilor, poate lua noțite importante și își poate centraliza eficient toate detaliile legate de job. 

  • O servietă 

Servietele se numără pe lista cadourilor perfecte pentru orice bărbat dedicat carierei. Indiferent de domeniul său de activitate, o geantă încăpătoare și elegante pentru laptop, dosare și instrumentele de scris este un dar dorit de mulți dintre domnii de succes. Optează, însă, pentru un model calitativ, de preferat din piele, lucrat cu atenție pentru detalii, care să reziste cât mai mult. De asemenea, mizează pe nuanțele neutre, cum ar fi negrul, maroul sau bleumarinul, pentru ca servieta să se asorteze rapid cu orice ținută office. 

  • Un portofel elegant 

Portofelul este un accesoriu foarte util pentru oricine, cu atât mai mult pentru un bărbat a cărui carieră îi solicită dinamismul. Cu ajutorul unui portmoneu bine compartimentat, dar suficient de subțire pentru a putea fi purtat în buzunarul pantalonilor de costum sau în buzunarul interior al sacoului, un bărbat de succes va avea întotdeauna la îndemână și în siguranță obiectele personale. Documentele, lichiditățile, cardurile de credit și cărțile de vizită pot fi stocate într-un portofel potrivit. 

Cei mai mulți dintre bărbații de succes preferă cadourile practice, care au o utilitate clară. Propunerile pe care ți le-am prezentat în această listă sunt ideale pentru orice bărbat care are o carieră reușită. 

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!