5 criterii de care să ții cont atunci când alegi o geantă de damă

Publicat pe 15 August 2021
Geanta este cartea de vizită a oricărei femei, așa că, modelul, felul în care arată și materialul din care este confecționată sunt criterii de care trebuie să ții cont atunci când mergi la shopping. Este un lucru știut faptul că nicio doamnă sau domnișoară nu se poate opri la o singură poșetă, însă, nu uita că și la acest capitol calitatea este întotdeauna mai importantă decât cantitatea.

Nu e nevoie să dai o avere pe genți, însă, e important să investești în calitatea ei. Cu alte cuvinte, există câteva criterii de care e bine să ții cont atunci când alegi o poșetă. Printre ele se regăsesc calitatea materialelor din care este confecționată, adaptabilitatea sa și brandul.

Iată 5 criterii de care să ții cont în alegerile tale:

Calitatea materialelor

O geantă trebuie să arate bine, iar, acest lucru vine din calitatea materialelor din care este confecționată. Cele mai durabile dar, uneori, și cele mai costisitoare sunt poșetele din piele naturală. În general, acestea au o durată de viață mult mai mare, se curăță mult mai ușor și sunt rezistente în timp. În plus, din punct de vedere vizual, vor arăta întotdeauna bine, spre deosebire de cele sintetice. Tehnologia, însă, a avansat, astfel că și o poșetă din piele ecologică poate fi la fel de frumoasă ca una din piele naturală. Gentile originale Marc Jacobs sunt de calitate superioară, fiind confecționate din cele mai bune și rezistente materiale.

Totul ține de finisaje și de felul în care este îngrijită țesătura. Acordă atenție sporită cusăturilor, buzunarelor, fermoarelor și baretelor și asigură-te că sunt lucrate perfect. Nu cumpăra genți care au colțuri inegale, de exemplu, sau ale căror mânere agață.

Brandul

Fiecare femeie își dorește să aibă o geantă de firmă, însă, acesta nu trebuie să fie principalul criteriu. Nu cumpăra niciodată o replică a unei poșete de lux, doar pentru că îți dorești acel brand. Investește, în schimb, într-una de calitate, care să fie autentică, deși nu poartă semnătura vreunui renumit designer. Gențile cu logo sunt frumoase atâta vreme cât sunt cele originale, sunt lucrate perfect și arată impecabil.

La câte ținute folosești o geantă?

Atunci când investești într-o geantă, unul dintre criterii este adaptabilitatea lor. Adică unde și la ce fel de haine ai de gând să o porți. Optează pentru un model care să se asorteze și la o rochie din mătase, purtată cu pantofi sport, dar și la jeanși sau pantaloni scurți. În funcție de stilul tău vestimentar, orientează-te către genți casual, spre elegant sau genți, mai degrabă, sport.

Geantă casual versus elegantă

Ai nevoie de o geantă pe care să o porți atunci când ai tocuri și rochie și una de asortat la pantaloni scurți și teniși? Răspunsul este nu, fiindcă articolele vestimentare din stiluri opuse sunt la mare modă. Nu te sfii să porți un plic din paie la blugi combinați cu o cămașă albă și o pereche de platforme, o geantă tip borsetă la un costum din două piese sau un rucsac la o rochie vaporoasă de vară. Fii îndrăzneață și combină stilurile, dar, nu uita să pui preț pe calitate.

Care este geanta care nu trebuie să-ți lipsească?

Această întrebare se află frecvent pe buzele femeilor, iar răspunsul este simplu. Modelul de geantă cel mai comod și mai adaptabil este crossbody. Ai întotdeauna mâinile libere pentru orice altă activitate. De asemenea, poți opta pentru orice dimensiune și pentru orice tip de accesorii, cum ar fi lanțul, iar, spre deosebire de cea de umăr, cu barete ceva mai scurte, cea denumită și „geanta poștaș” nu cade niciodată.

Stabilește un buget pe care să îl aloci achiziționării unei genți, apoi, ține cont de criteriile de mai sus și vei găsi poșeta ideală pentru tine și stilul tău.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!