5 idei perfecte de cadouri de nuntă

Publicat pe 16 August 2019
Nunta celei mai bune prietene sau a unei persoane dragi este un prilej de bucurie și ziua ce mare este așteptată de toată lumea. Chiar dacă poate părea ușor, inclusiv invitații au o meserie grea, aceea a alegerii unui cadou pe măsură.

Cadoul de nuntă trebuie gândit ca ceva ce poate fi folosit o perioadă lungă de timp și care să le fie de folos amândurora. De asemenea, cadoul trebuie să vină din inimă și poate să fie și ceva simbolic, dar reprezentativ pentru relația voastră.

În cazul în care urmează să mergeți la o nuntă și nu aveți nicio idee despre ce ați putea să le luați celor dragi, v-am pregătit o listă cu idei perfecte pentru cadoul de nuntă din care vă puteți inspira.

1. Lenjerie de pat

O lenjerie de pat este cadoul potrivit pentru orice familie, în special pentru una la început de drum. Există numeroase modele și le puteți găsi foarte ușor, fie că le comandați online sau le căutați în magazine. Puteți opta pentru lenjerii cocolino, care sunt pufoase sau pentru unele mai subțiri. Orice model sau culoare ați alege, cu siguranță se vor bucura de cadou.

2. Halate de baie personalizate

Halatele de baie sunt ideale pentru tinerii căsătoriți și le puteți face și mai interesante dacă le personalizați cu numele lor. Acestea trebuie să fie de aceeași culoare și puteți imprima numele fiecăruia pe halat, astfel încât să știe care al cui este. Sunt un cadou practic pe care să-l poată folosi în fiecare zi și cu siguranță își vor aminti de la cine sunt. Le pot lua în călătorii sau le pot folosi doar acasă, cert este că oricui i-ar plăcea un halat cu numele său pe el și, de ce nu, se vor lăuda cu ele la toți prietenii.

3. Un set de pahare de cristal

Seturile de pahare nu se vor demoda niciodată și le puteți folosi oricând drept cadou, chiar și la nuntă. Cu siguranță le vor fi de folos, în special dacă se mută și la casă nouă. Alegeți un set frumos, elegant, poate chiar un set de pahare pentru vin sau șampanie care nu va fi niciodată în plus în casă. Acestea pot fi folosite la ocazii speciale și îi vor scuti pe tinerii căsătoriți de cheltuieli în plus, mai ales dacă nu au deja un asemenea set.

4. Electrocasnice

Aparatele pentru casă sunt o idee excelentă de cadou, mai ales dacă știți că își doresc ceva anume. Un fier de călcat vertical îi prinde bine oricui, mai ales dacă este de mici dimensiuni și poate fi transportat cu ușurință. Îl pot folosi în călătorii sau scurte deplasări, dar și acasă. De asemenea, le mai puteți oferi un aspirator, prăjitor de pâine sau un aparat pentru gofre. Orice cuplu se poate bucura de aceste cadouri ți le va folosi cu drag.

5. Un set de 2 valize

Chiar dacă poate părea ciudat, un set de valize pentru doi este un cadou pe care orice cuplu și-l dorește. Nu se știe dacă cei doi au valize la fel, dar cu siguranță se vor bucura să vadă că au primit unul chiar în cea mai importantă zi din viața lor. Călătoriile pot fi mai plăcute așa și pot renunța la valizele vechi pe care le aveau.

Nu trebuie să vă complicați prea mult cu ceea ce doriți să oferiți cadou de nuntă. Încercați să vă gândiți la modul în care aceste cadouri îi pot ajuta, dacă le fac viața mai ușoară sau dacă pur și simplu îi bucură. Poate nu vor ține minte exact de la cine este fiecare cadou, dar le vor fi de folos.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →