5 metode garantate de a economisi la închirierea unei mașini pe timp de vară

Publicat pe 16 Mai 2018
Odată cu începerea sezonului estival, cererea de închirieri auto crește. Acest fapt duce la creșterea prețurilor, cât și la micșorarea diponibilității mașinilor oferite spre închiriere. Ține cont de aceste 5 sfaturi oferite de B smart – Rent a Car și îți asiguri garantat mașina dorită la preț redus!

Ți-ai achiziționat deja biletele de avion sau ți-ai definitivat planurile pentru vacanță în România, însă consideri că nu e cazul să îți rezervi acum o mașină? Iată cum ar trebui să acționezi pentru a obține o ofertă avantajoasă de preț:

1. Verifică disponibilitatea firmelor locale de închirieri mașini

Concluzia cercetărilor de piață efectuate pentru compararea prețurilor de închiriere ale unei mașini, este că firmele locale de rent a car au prețuri mai mici cu 15%-30% față de agențiile de închirieri auto internaționale consacrate.

2. Rezervarea efectuată din timp îți oferă discount-uri de extra-sezon  

Ți-ai definitivat planul de vacanță? Nu mai aștepta să crească prețurile de închiriere! Profită acum de reducerile oferite pentru rezervările efectuate în extra-sezon!

3. Închiriază mașina pentru o perioadă mai lungă de timp  

Deși acest lucru îți poate părea greu de crezut pentru a economisi, adăugând o zi sau câteva ore în plus la perioada de închiriere, poți obține un discount mult mai avantajos și, implicit, un preț mai mic.

4. Evită predarea și preluarea la aeroport

Firmele locale de rent a car te pot taxa pentru predarea sau preluarea mașinii la / de la aeroport. În momentul lansării rezervării, selectează preluarea / predarea mașinii la sediul companiei și economisește contravaloarea taxelor de aeroport, sumă importantă din prețul închirierii!

5. Renunță la a solicita opționale, precum GPS

Fiind un extra-serviciu, firma de închirieri mașini taxează aceste opționale. De ce să plătești o taxa pentru GPS, când există o multitudine de aplicații gratuite ce nu necesită conexiune la internet?

Următoarea ta vacanță este în România? Atunci, asigură-ți din timp mașina potrivită pentru concediul estival și beneficiază de discount-urile oferite de B smart - Rent a Car!

Despre B smart – Rent a Car

B smart - Rent a Car București reprezintă soluția eficientă de închirieri auto pe termen scurt, mediu sau lung, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Compania dispune de o flotă de mașini bine întreținută și garantează clienților săi, prețuri corecte. 

Accesează http://www.bsmart-rent.ro și rezervă-ți o călătorie în siguranță!


companies

B smart - Rent a Car reprezinta solutia eficienta de inchirieri auto pe termen scurt, mediu sau lung, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. B smart - Rent a Car dispune de o...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →