5 Modele Audi Preferate de Pretentiosi

Publicat pe 21 August 2019
Din ce in ce mai multi conducatori auto pun accent pe performanta autoturismului in care investesc banii, si nu in pret. De aceea, in ziua de azi oamenii prefera sa plateasca sume mai mari de bani pentru un automobil, dar sa conduca modelul respectiv mai mult timp si pentru a evita sa cumpere masini second hand sau care nu prezinta garantie.

Una dintre cele mai cunoscute marci de autoturisme de lux cu un pret de achizitie mai mare, dar cu modele foarte performante, este Audi. Audi este un producator de automobile cu sediul in Inglostadt, Germania, in landul Bavaria. Grupul Volkswagen detine aproape in totalitate capitalul societatii Audi.

Automobilele marca Audi sunt fabricate pentru prima data in anul 1910, incepand cu un motor cu patru cilindri si continuand cu un model de 3564 cm3, precum si de 5720 cm3, avand succes la intreceri sportive. Ulterior au aparut modele cu o serie de imbunatatiri clare, care le-au transformat in vedetele expozitiilor. Acestea aveau o caroserie speciala, motorul fabricat din metale usoare, arbore cu came pe chiulasa, aer filtrat si un compresor la cutia de patru viteze pentru umflarea rotilor. Primul Audi cu sistem hidraulic-mecanic de franare pe toate rotile a fost modelul M, care atingea o viteza maxima de 120 km/h.

Avantajele pe care autoturimele Audi le asigura, in functie de tipul acestora

Compania al carei istoric impresioneaza prin performanta, produce modele auto diverse, ale caror avantaje pot fi usor constatate in trafic. Iata cateva:

  • Audi A1 SportBack este un model nou si foarte eficient, datorita motoarelor economice si puternice, dar si datorita numeroaselor dotari. Motorul pe benzina cu 3 cilindri in linie si cu injectie de combustibil, precum si puterea maxima de 70 (95) / 5000-5500 kw (CP) pe minut, transforma acest model intr-o investitie foarte buna. De asemenea, autoturismul dispune de un sistem de curatare evacuare cu catalizator si sonda lambda, are tractiune pe puntea din fata, transmisie manuala cu 5 trepte si o masa neta de 1165 kilograme. Modelul atinge o viteza maxima de 191 kilometri pe ora si este inclus in clasa de poluare Euro 6d-TEMP.
  • Audi A3 Sportback este definitia progresului prin tehnologie, acest lucru reflectandu-se in performantele si in eficienta motoarelor, dar si in dotarile standard si variantele de echipare speciale. Acest model are motor Otto cu 3 cilindri si cu injectie directa pe benzina, are un management motor complet electronic, pe benzina si un sistem de curatare evacuare cu catalizator si sonda lambda. Tractiunea este pe puntea din fata, cuia de viteze este manuala cu sase trepte, sistemul de franare are dublu circuit diagonal si servoasistare hidraulica. Cu o masa neta de 1265 kilograme si un volum al portbagajului de 380 litri, atingand o viteza maxima de 206 kilometri pe ora, modelul este perfect pentru conducatorii auto care doresc performanta, siguranta si eleganta.
  • Audi A4 limuzina este un model elegant, puternic, cu numeroase dotari care permit personalizarea autoturismului pe masura pretentiilor si preferintelor clientilor. Audi A4 are un motor diesel cu 4 cilindri in linie, precum si un sistem de injectie Common rail si managementul motorului Electronic Diesel. In ceea ce priveste sistemul de curatare si evacuare, acest model dispune de catalizator de oxidare, de filtru de particule diesel si de catalizatro SCR. Tractiunea este pe puntea din fata, ambreiajul este dublu, are o cutie de viteze in 7 trepte S tronic si un sistem de franare cu dublu circuit. Cu o masa neta de 1540 kilograme si un volum al portbagajului de 480 litri, acest model poate atinge 20k kilometri pe ora.
  • Audi A5 Cabriolet este un model potrivit pentru conducatorii auto care isi cumpara o masina pentru a-i impresiona pe cei din jur. Avand o caroserie rigida si o arhitectura a interiorului foarte convingatoare, acest model este prelucrat cu detalii pretioase, are un spatiu generos si dotari foarte atractive. De asemenea, Audi A5 Cabriolet ofera o noua experienta de conducere si de viata, gratie transmisiei manuale in sase trepte sau a transmisiei cu dublu ambreiaj in sase trepte S tronic, fiecare motorizare este prevazuta cu tehnologii personalizate. Autoturismul impresioneaza prin eficienta si prin dinamica sport, trapa se inchide si se deschide foarte simplu, la o singura apasare de buton, iar fascinatia condusului sub cerul liber este cea care ii atrage pe cumparatori sa investeasca in acest model.
  • Audi A7 Sportback este un model cu numeroase dotari standard si variante de echipare special croite, un autoturism cu managementul motorului Electronic Diesel si cu un sistem de curatare evacuare cu catalizator de oxidare, cu filtru de particule diesel si catalizator SCR. Tractiunea este pe puntea din fata, masa neta este de 1775 kilograme, iar viteza maxima atinsa este de 245 de kilometri.

In concluzie, autoturismele marca Audi sunt foarte populare si apreciate de conducatorii auto de toate categoriile sociale, de conducatorii auto care doresc sa investeasca intr-un autoturism perfect pentru nevoile lor si pentru exigentele pe care le au. Cu o istorie foarte bogata si modele extraordinare, Audi ofera clientilor o experienta de condus unica, minunata.

Domenii: Auto

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →