5 tipuri de jocuri pe care să le ai într-un loc de joacă pentru copii

Publicat pe 23 Mai 2022
Amenajarea unui spațiu de joacă indoor pentru copii, reprezintă o provocare chiar și pentru persoanele cu experiență. Este nevoie de respectarea multor norme de siguranță și, în același timp, nu trebuie omis obiectul principal al acestui proiect: distracția.

Părinții apreciază cel mai mult locurile de joacă adecvate pentru copiii de toate vârstele, astfel încât să poată să meargă într-un singur loc, indiferent câți copii au. Dacă vrei să asiguri succesul locului de joacă încă din primele zile de la deschidere, ia în calcul posibilitatea de a amenaja zone diferite, atât pentru copiii mici, dar și pentru cei de gimnaziu. În acest fel, afacerea ta va fi mai incluzivă și va deveni rapid un punct de interes în comunitatea de copii din oraș.

Locurile de joacă au amenajări specifice, în funcție de vârsta copiilor cărora li se adresează. Pentru copiii mai mici se pune accent pe amenajări care să le dezvolte abilitățile motorii prin mișcare fizică. Pe de altă parte, locurile de joacă pentru copii mai mari, de 10-14 ani, trebuie să includă mai degrabă distracție și jocuri cu tichete tip redemption.

Iată care sunt cele mai de succes jocuri cu care poți amenaja locul tău de joacă:

1. Moto X

Acesta este un joc original de curse cu motociclete, dezvoltat special pentru locurile de joacă tip arcade. Având o carcasă proiectată sub formă de motocicletă, jocul oferă utilizatorului posibilitatea de a sta deasupra și de a controla acțiunea prin mișcări stânga sau dreapta, în funcție de imaginea pe care o vede pe ecran. Cu noua motocicletă, capacitatea de conectare de până la patru unități și opțiunea de a oferi bilete, MotoX este un joc fabulos ce poate fi amplasat central în sala de jocuri. Moto X a fost creat folosind popularul motor Unity 3D. De asemenea, este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți.

2. Pizza Express

Joacă PIZZA EXPRESS împreună cu Chef Luigi, adaugă și amestecă ingrediente de cea mai înaltă calitate pentru a face cea mai bună pizza pe care ați mâncat-o vreodată! PIZZA EXPRESS este o combinație fantastică de jocuri video și gameplay mecanic. Grafica unică, formată din animații uimitoare este afișată pe un monitor de 50" . Cu peste 20 de ingrediente care pot fi puse pe pizza în timpul jocului, există sute de combinații!

3. PAC-MAN Battle Royale DX

Scopul jocului nu este să acumulezi cât mai multe puncte sau fantome, ci va trebui să obții putere pentru a deveni un Pac-Man de dimensiuni superioare, apoi va trebui să-ți alungi adversarii. Cel care supraviețuieste iese învingător. Există multe moduri creative de a atrage jucătorii cu această versiune a jocului. Versiunea multiplayer se găsește doar în modul arcade. Hardware-ul „System 147” este bazat pe Playstation 2.

4. Fly O'Clock

Fly O'Clock este clasicul joc popular, acum actualizat pe un ecran mult mai mare. Carcasa atractivă a dispozitivului este făcută să arate precum ceas mai vechi, cu un ecran circular și culori vii, îndrăznețe. Utilizarea Fly O'Clock este simplă. Nu trebuie decât ca jucătorul să apese butonul Jump pentru a urca pe unul dintre cele patru spoturi de pe fața ceasului. Tot ce trebuie să facă este sa evite să atingă indicatoarele ceasului electric și să supraviețuiască 60 de salturi.

5. Willy Crash

Versiunea arcade a acestui joc presupune apăsarea mânerului pentru a-l lansa Willy Crash într-un peisaj urban 3D. Lovind vârfurile clădirilor, jucătorii câștigă puncte, apoi Willy realizează un dans haios. Dacă ratează, el se va prăbuși într-o serie de obstacole interactive. Pierderea, de fapt, ar putea fi la fel de distractivă precum câștigul. Versiunea arcade este similară cu aplicația pentru telefon, având unele funcții adăugate. În loc de bilete, câștigi monede în funcție de obiectivul tău.

Alege oricare dintre jocurile de mai sus pentru a fi montate la locul de joacă pe care îl amenajezi, iar acesta va deveni în cel mai scurt un succes.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!