51% din tinerii romani vor să înveţe limba germană

Publicat pe 11 Decembrie 2018
Conform celui mai recent Eurobarometru ”The European Education Area”, 51% din tinerii repondenti romani și-au manifestat interesul pentru a învăța germana, obținând astfel cel mai mare procent de repondenti din UE

Conform celui mai recent Eurobarometru ”The European Education Area”, sondaj reprezentativ în cele 28 de țări ale Uniunii Europene, fiind realizat pe un segment al populației cu vârste cuprinse între 15 și 30 ani, 87% din tinerii români au răspuns că își doresc să învețe o limbă străină.  

Mai mult de jumătate, mai exact 51% din tinerii repondenti și-au manifestat interesul pentru a învăța germana, obținând astfel cel mai mare procent de repondenti din UE ce își doresc să învețe limbă germană.  

Limba germană este o limbă importantă deopotrivă pentru copii și adulți deoarece deschide o sumedenie de căi și posibilități de angajare. Se spune că o limbă străină este învățată mai ușor de către cei mici și le aduce multe beneficii la nivelul dezvoltării creierului, ceea ce este perfect validat de către învățarea limbii germane.

 Aceasta aduce în plus o structurare logică foarte importantă, precum și stimularea atenției. De exemplu in timpul cursurilor de germana pentru copii Kinder Kultur Haus se oferă o atenție deosebită particularităților învățării limbii germane de către copii, de la preșcolari până la liceeni, punându-se accentul pe dialogare, jocuri, dar și introducerea tehnologiei moderne prin ateliere 3D sau povești interactive.

Copiii peste 4 ani se bucură să învețe germana în grupe restrânse de maxim 8 participanți pentru o mai mare eficiență a cursului. Cei mai mici sunt încurajați sa înceapă să vorbească în germană cu ajutorul jocurilor și a cântecelelor pe o anumită tematică stabilită de profesor în baza unei metodologii puse la punct de o editură de prestigiu din Germania cu materiale pentru tabla interactivă. La fel și școlarii care au în plus un manual și un caiet de lucru pe care îl parcurg de-a lungul unui semestru școlar.

Înscrierile copiilor la cursurile de germana pentru modulul din semestrul al doilea au loc până la începerea sa din data de 11 februarie, iar cei care au deja cunoștințe de limba germană vor parcurge o evaluarea de nivel la sediul din str Anton Pann, 17 A.

La fel de ușor pot învăța limba germană și adulții sau tinerii care își doresc oportunități de angajare pe limba germană de vârf la acest moment în București. Firmele germane sau care au clienți vorbitori de limba germană oferă locuri de muncă foarte atractive pentru vorbitori cursivi de limba germană sau pentru cei care urmează cursuri.

 German Kulturhaus pregătește cursanții pentru astfel de joburi prin modulele conversaționale incluse și prin introducerea terminologiei business german in cursuri. Cursanții care doresc să aibă o diplomă recunoscută internațional primesc pregătirea necesară pentru susținerea examenului prin exersarea constantă a celor 4 paliere ale limbii: scris, citit, vorbit și înțelegere. Aici vin să învețe germana adolescenți și adulți de toate vârstele care sunt conștienți de oportunitățile pe care le oferă această limbă, fie că sunt începători, intermediari sau avansați.

Cursurile de limba germană pentru companii oferite de German Kulturhaus au avantajul că sunt susținute de profesori dedicați și pasionați de limba germană, care îmbină metode de predare moderne la tabla interactivă cu cele clasice. Cursurile au loc atât dimineața pentru persoanele care apoi merg la serviciu, cât și seara, într-o locație plăcută și centrală, aproape de Piața Unirii.

Vizitați site-urile germankulturhaus.ro și kinderkulturhaus.ro în perioada decembrie – ianuarie pentru programul cursurilor și pentru a nu rata ofertele de -30% la cursurile selectionate.


Optimizare-Seo.ro

Suntem mai mult decat o agentie de seo, avem peste 12 ani experienta in marketingul digital din romania. Folosim cele mai recente tehnici de SEO pentru a pozitiona natural siteul afacerii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!