6 finantari pentru afacerea ta in 2020

Publicat pe 12 Ianuarie 2020
Un subiect de interes pentru majoritatea proprietarilor de afacere este obtinerea de fonduri europene. Acum ca 2020 este la inceput si se preconizeaza a fi un an de criza financiara, ne-am gandit sa va oferim o lista cu toate posibilitatile de finantare de anul acesta pentru afacerea dumneavoastra.

POR 2.2 - Programul de Finantare Nerambursabila 

Programul de Finantare Nerambursabila POR 2.2. se va relansa in curand. Prin intermediul acestuia, societatile comerciale care isi desfasoara activitatea in mediul urban, pot obtine finantarea nerambursabila de pana la 5.000.000 euro. Procentul de finantare Nerambursabila poate ajunge pana la 70% din valoarea totala a cheltuielilor eligibile.

Startup Nation Editia III

Programul se adreseaza firmelor infiintate dupa data de 01.02.2017. Finantarea este de 200.000 lei, 100% nerambursabila.

Prin intermediul acestui program de finantare se pot achizitiona echipamente si utilaje specifice domeniului de activitate, se pot achita chiriile lunare, se pot plati salariile viitorilor angajati, se pot achizitiona elemente de mobilier, case de marcat, echipamente IT, sisteme de monitorizare, autoturisme si autovehicule comerciale.

Programul Servicii si Comert

Acest program se adreseaza firmelor care au o vechime de cel putin un an de zile la data depunerii proiectului si care activeaza in sfera serviciilor / comertului. Suma care poate fi obtinuta ca si finantare nerambursabila este de 250.000 lei iar aceasta reprezinta 75% din valoarea totala a investitiilor.

În anul 2019, guvernul precedent alocase 15 milioane de lei pentru programul Comerț, dar în cele din urmă sesiunea de depunere a proiectelor nu a mai avut loc.

În Programul Comerț 2018, un număr de 209 microîntreprinderi și firme mici și mijlocii (IMM) private s-au calificat pentru finanțări nerambursabile de maximum 250.000 de lei de la stat. În total, peste 1.000 de firme s-au înscris în program în acel an. Nu toate IMM-urile au solicitat suma maximă.

Programul Microindustrializare 2020

Programul Microindustrializare 2019 se adreseaza societatilor care au o vechime mai mare de doi ani de zile. Prin intermediul acestui program de Finantare Nerambursabila se pot obtine pentru investitii pana la 450.000 lei. Prin intermediul acestui program de finantare nerambursabila se pot realiza investitii nerambursabile din partea ministerului de pana la 100.000 euro, suma reprezentand 90% din valoarea totala a proiectului de investitii.

Este destinat firmelor care activeaza in sfera Productiei , care au o vechime mai mare de doi ani de zile de la data infiintarii, la momentul deschiderii aplicatiei on-line care permite depunerea unui eventual proiect.

Deci Microindustrializare 2020 are propus un buget de 65.000.000 lei credite de angajament și 65.000.000 lei credite bugetare.

În anul 2019 guvernul trecut alocase 22 de milioane de lei pentru Microindustrializare, dar programul nu s-a mai deschis.

În Programul Microindustrializare 2018, un număr de 247 de firme s-au calificat în interiorul bugetului disponibil, la fonduri nerambursabile de până la 450.000 de lei fiecare din bugetul de stat. Majoritatea IMM-urilor au solicitat suma maximă de 450.000 de lei sau pe aproape.

PNDR 4.1

PROGRAMUL NATIONAL DE DEZVOLTARE RURALA 2014 – 2020 - Submasura 4.1 „Investitii in exploatatii agricole” vizeaza atat sectorul vegetal cat si pe cel care zootehnic precum si investitii privind depozitarea si aplicarea gunoiului de grajd/ dejectiilor de origine animala si a namolului de epurare, facilitati de biogaz, utilaje folosite in agricultura pentru reducerea amprentei GES, precum si tehnologii/ echipamente care contribuie la sustinerea unei economii cu un nivel scazut de carbon.

PNDR 6.1

PROGRAMUL NATIONAL DE DEZVOLTARE RURALA 2014 – 2020 Finantare Nerambursabila de pana la 50.000 Euro pentru persoanele din mediul rural.

Submasura 6.1 – „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” va facilita inceperea activitatilor agricole pentru instalarea tanarului fermier intr-o exploatatie agricola, pe baza Planului de afaceri.

Pot fi realizate orice achizitii necesare bunei desfasurari a proiectului, atat timp cat acestea sunt justificate prin activitatea prestata de beneficiar.

Asadar, daca esti interesat de oricare dintre aceste de finantare, te invitam sa afli mai multe detalii pe site-ul nostru: https://fonduriimm.ro/.


S.C. TECAS BEST SYSTEM S.R.L.

UPDIGITAL este dedicat învățării și înțelegerii afacerii tale. Construind o relație cu fiecare dintre clienții noștri, ne putem asigura că strategia noastră de marketing este construită cu unicul...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!