60 de companii si peste 2.000 de locuri de munca pentru candidatii din Moldova, la Targul de Cariere Iasi

Publicat pe 11 Octombrie 2018
Targul de Cariere Iasi va avea loc pe 12 octombrie (interval orar 10:00-19:00 ) si 13 octombrie (interval orar 12:00-18:00 ) la Palas Mall, Iasi. Peste 60 de companii din cele mai variate domenii vor participa la eveniment. Cei mai activi angajatori isi vor prezenta ofertele din categoriile entry-level, nivel mediu si avansat, iar peste 2000 de locuri de munca vor fi disponibile, din domeniul Ingineriei, Resurselor umane, Call Center, Marketing, Retail, Administrativ sau Juridic. Sunt oferite posturi atat pentru cei aflati la inceputul carierei, cat si pentru cei cu experienta.

Companii precum Accenture, AlmavivA Services, Conduent, ESET, Faurecia, Firecredit, Lidl, SCC Services Romania, Alten Romania, Amazon, Assystem Technologies Romania, Bosch Automotive, Cenit, DB Schenker, eZLO, Leroy Merlin, NuRD, Porsche Engineering, Residence Hotels, VEO Worldwide Services, WSP si Xerox Romania aduc oferte de munca atractive participantilor si candidatilor.

Esti la inceput de cariera?

Nu-i nimic! Targul de Cariere Iasi a pregatit standuri unde poti lua parte la o simulare de interviu si negociere de salariu, unde expertii te vor invata cum sa pui problema banilor si beneficiilor, dar si cum sa pari increzator in fata recrutorilor.

Totodata, participantii la eveniment au ocazia de a-si compara salariul in timp real cu Paylab, o aplicatie prezentata prin intermediul eJobs. Tot prin intermediul eJobs vei avea acces la un CV digitalizat care sa-ti usureze aplicarea la joburile de la targ!

Cum functioneaza CV-ul digital?

Vino la standul PRINT CV AICI la intrarea in targ, iar eJobs iti va imprima CV-ul tau de pe eJobs.ro sub forma unui QR Code, pe care angajatorii il vor putea scana cu ajutorul aplicatiei CV2GO. Daca nu ai cont pe eJobs.ro, nu-i nimic, ti-l poti crea rapid si poti genera propriul QR code direct de pe telefon:

1. Descarca aplicatia eJobs.ro – Locuri de Munca pentru Android sau iOS

2. Fa-ti cont pe eJobs.ro daca nu ai deja si lasa actualizarea CV-ului pe mai tarziu

3. Da click pe „Altele”, iar apoi pe „Genereaza QR Code – Targ de Cariere”

4. Arata-le angajatorilor de la eveniment QR code-ul generat atunci cand vrei sa aplici la unul dintre joburile lor, iar acestia il vor scana ca sa primeasca CV-ul tau!

5. Mai tarziu, cand te intorci acasa, poti sa intri din nou in aplicatie sau pe eJobs.ro ca sa-ti actualizezi CV-ul, iar angajatorii vor primi cea mai recenta versiune a CV-ului tau.

Poti veni, de asemenea, la cabina telefonica eJobs de la Targul de Cariere. N-ai cum sa o ratezi! E mare, portocalie, intri in ea si iesi cu CV-ul facut! Suna din cabina sau de pe telefonul tau propriu la 021.9124, linia telefonica de consiliere profesionala eJobs, iar noi iti vom face CV-ul gratuit! Odata creat CV-ul tau, intoarce-te la standul PRINT CV AICI ca sa-ti printam QR code-ul cu care poti merge la angajatori.

Domenii: HR

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!