7 argumente în favoarea mersului la sală cu o prietenă

Publicat pe 11 Noiembrie 2019
Mersul la sală poate părea o activitate simplă, însă după prima săptămână, vei începe să te confrunți cu febra musculară și cu lipsa de motivație și vei căuta mereu scuze pentru a renunța la sport.

În astfel de situații, soluția perfectă este aceea de a merge la sală cu o prietenă, care să te susțină și să te motiveze. În plus, vă veți distra împreună și veți avea mereu un subiect de discuție comun. Pe lângă aceste lucruri, iată alte șapte motive care să te convingă să mergi la sală cu o prietenă!

1. Te vei simți mai motivată

De multe ori, amâni mersul la sală deoarece nu ești îndeajuns de motivată sau nu te simți în largul tău printre persoane străine. În schimb, dacă vei începe să mergi la sală alături de o prietenă, te vei simți mult mai motivată, știind că cineva te așteaptă în fiecare zi, pentru a face sport împreună.

2. Vă asortați echipamentele de sală

Cu siguranță tu și prietena ta vă oferiți mereu sfaturi în materie de modă, așa că puteți să vă consultați și în privința echipamentelor de sală. Spre exemplu, puteți purta la sală bustiere asortate sau același model de adidași. Acum, găsești o mulțime de modele de adidași sport pentru dame pe Originals.ro, așa că ai de unde să alegi o pereche potrivită.

3. Ai cu cine să vorbești

Uneori, unele exerciții pot fi cu adevărat obositoare și simți nevoia să te plângi. În astfel de momente, este ideal să o ai alături pe prietena ta, pentru că doar ea te poate înțelege cel mai bine și te poate susține să continui.

4. Vă înscrieți împreună la cursuri

Dacă nu ai un antrenor personal, te poți înscrie la diverse cursuri, alături de prietena ta. Cu siguranță vă veți distra împreună la cursurile de zumba sau kangoo jumps, mai ales până veți învăța mișcările.

5. Vei avea parte de susținere

De obicei, după mersul la sală te alegi cu febră musculară, iar acest lucru nu este deloc plăcut. De multe ori, din cauza durerilor musculare, te simți demotivată și nu vrei să mai continui cu sportul. Însă atunci când o ai alături pe prietena ta, știi că vei avea parte de înțelegere și că amândouă vă veți motiva reciproc.

6. Competiție

Atunci când mergi la sală cu o prietenă, va exista mereu acea senzație de competiție între voi. Mereu vei fi atentă să vezi care dintre voi aleargă mai mult pe bandă, cine poate să ridice mai multe greutăți sau care rezistă cel mai mult la anumite antrenamente.

7. Veți împărți un meniu sănătos

Atunci când mergi la sală este important să îți schimbi și dieta și să urmezi un stil de viață mai sănătos. Așa că va trebui să renunți la fast food și la zahărul în exces și să mănânci mai multe fructe și legume. Dacă vei merge la sală alături de o prietenă, vă puteți pregăti împreună câte o salată de fructe sau câte un smoothie, care să vă dea mai multă energie.

Așadar, mersul la sală se poate transforma într-un adevărat hobby, mai ales atunci când faci sport cu plăcere, având alături o persoană apropiată, care să te motiveze și să te susțină.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →