7 branduri premium de ceasuri

Publicat pe 8 Mai 2021
Nu toate ceasurile sunt create egale. De fapt, unii se află într-o ligă proprie. Combinând măiestria impresionantă cu o estetică elegantă, ceasurile de lux sunt mult mai mult decât accesorii simple; sunt opere de artă purtabile. Imbatabile pentru design-urile lor sofisticate și pentru fabricarea precisă, aceste nume degajă prestigiu și măreție. Am adunat aici printre cele mai bune dar și populare 7 mărci de ceasuri premium pe care trebuie să le cunoști.

Patek Philippe

Cunoscut pentru inventarea primului ceas de mână, Patek Philippe & Co a devenit un ceasornicar de top și este unul dintre cei mai căutați din lume. Toată lumea ar fi de acord că ar fi de rău să faci o listă de top 10 și să nu menționezi acest ceasornicar. Unele dintre cele mai populare modele ale acestora includ Nautilus, Aquanaut, World Time, Twenty-4, Calatrava și multe altele. În afară de a fi considerat una dintre cele mai bune mărci de ceasuri, o mare realizare a lui Patek Philippe la un moment dat a fost crearea celui mai complicat ceas din lume cunoscut sub numele de Patek Philippe Calibre 89 cu 33 de complicații. La acea vreme, era ceasul cu cele mai multe complicații până de curând, când un alt ceasornicar (următorul din listă) l-a întrecut. Pentru mulți, Patek este un brand de ceasuri de lux, cumpărătorii consideră a fi cremă de cultură, una dintre cele mai scumpe mărci de lux și care a creat unele dintre cele mai exclusiviste ceasuri.

Vacheron Constantin

Este cel mai vechi ceasornicar care funcționează continuu din lume. Este un brand care aduce cu el sute de ani de istorie a ceasurilor. Vacheron Constantin, a fost fondat de Jean-Marc Vacheron în 1755, la Geneva, Elveția, această marcă de ceasuri fine fiind membră a grupului Richemont. Ceasurile lui Vacheron Constantin reflectă cu adevărat moștenirea lor. Cu detalii precise alături de forme și stiluri tradiționale, aceste ceasuri sunt diferite de altele. Se spune că Napoleon Bonaparte a purtat ceasurile acestei mărci de lux, alături de alte figuri istorice notabile precum Harry Truman și Papa Pius IX. Cel mai bun exemplu al geniului lor mecanic ar fi recent lansat de referință Vacheron Constantin # 57260 , cunoscut și ca cel mai complicat ceas din lume, cu 57 de complicații uluitoare și care are o valoare estimată la 8.000.000 de dolari, potrivit Forbes.

Audemars Piguet

Audemars Piguet fabrică unele dintre cele mai spectaculoase ceasuri de când a fost fondată în 1875. Sunt cu siguranță considerate de cei mai mulți ca fiind una dintre primele 10 mărci de ceasuri din lume astăzi. Colecția pentru care sunt cei mai renumiți este seria AP Royal Oak. Aceasta este o colecție iconică de ceasuri care a schimbat jocul major pentru Audemars Piguet, care a fost primul care a folosit un metal neprețios, oțel inoxidabil în cel mai recent design de ceasuri sportive și a perceput prețuri de lux. Audemars Piguet a produs apoi versiunea sa subacvatică a ceasului iconic, seria Royal Oak Offshore, care a devenit unul dintre cele mai populare ceasuri de scufundări din istorie. Audemars Piguet s-a livrat în mod constant peste ani ( 36.000 de ceasuri pe an) și este foarte respectat.

Carl F. Bucherer

Fondată în 1888, numele companiei reprezintă mulți ani de experiență în lumea ceasornicarilor. Carl F. Bucherer este un brand de ceasuri de lux cunoscut pentru complicații fine, elemente decorative de calitate pentru bijuterii și modele originale răcoritoare.

Una dintre cele mai importante inovații tehnologice pe care compania le-a inițiat este mișcarea automată a rotorului periferic, despre care veți afla în acest ghid. Acest mecanism revoluționar permite arhitecturii mișcării să fie vizualizată în mod clar, mai degrabă decât în ​​cea mai mare parte ascunse, ca în rotoarele centrale tradiționale.

TAG Heuer

Fondat în 1860 de Edouard Heuer, TAG Heuer este unul dintre cele mai importante branduri de ceasuri de lux din lume, oferind o istorie puternică de inovație, conexiuni profunde cu cronometrarea sportivă și curse de automobile și, mai recent, o serie de evoluții inovatoare în domeniul cronografelor mecanice ultra-rapide. În anii 1920, ceasurile Heuer au fost folosite la Jocurile Olimpice de la Anvers, Paris și Amsterdam. În 1933, marca a lansat Autavia, primul cronometru de bord pentru mașinile de curse. În timp ce ceasurile au evoluat de-a lungul deceniilor, ele încă mai posedă un aspect sportiv persistent.

Longines

Longines este cea mai veche marcă înregistrată în Organizația Internațională a Proprietății Intelectuale (WIPO), care de la început și până în prezent păstrează și utilizează denumirea și logo-ul inițiale. Înființată în 1832 în Saint-Imier, Elveția, Longines este cunoscută de mult timp pentru ceasurile sale Aviator. Este ceasul oficial al FAI din 1919. Este, de asemenea, marca de ceasuri care este strâns asociată cu cronografele și ceasurile sportive de la debutul său ca temporizator oficial la primele olimpiade moderne din 1892. Modelul Longines Flagship este o fuziune a eficienței, precizie și eleganță atemporală. Evidenza și-a inspirat din epoca anilor 1920, devenind mai evidentă cu cadranul său în formă ”butoi” sau ”pernă”. Longines Conquest este un specimen fin de oțel inoxidabil și aur roz de 18k. Ceasurile Longines combină clasicul cu tehnologia nouă.

Raymond Weil

Lansat în 1976 și condus de pasiunea și spiritul independent al fondatorului, Raymond Weil este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți fabricanți de ceasuri din lume și în același timp una dintre companiile emblematice de pe piața orologeriei elvețiene. Fondatorul brandului, a pus bazele propriei companii de ceasuri în 1976, moment în care industria ceasurilor se afla la cotitură. Raymond Weil oferă o colecție de ceasuri contemporane, atemporale și rafinate, care îmbină luxul și abilitățile orologice cu măiestrie și creativitate. Este una dintre navele emblematice ale industriei ceasurilor elvețiene și ultima casă de ceasuri independentă, deținută de familie și administrată.

Pe piața autohtonă, ceasurile unora din mărcile prezentate în această listă pot deveni ale tale cu ajutorul Bijuteria-gia.ro, un magazin de specialitate care este reprezentant autorizat al mărcilor prestigioase de ceasuri și bijuterii în România, oferind produse 100% originale, cu card de garanție și număr verificabil. Un univers al rafinamentului, în acest loc te vei putea baza pe o consultanță în achiziționarea unui ceas care să corespundă perfect personalității tale sau în alegerea unei bijuterii prețioase pe care o vei lăsa moștenire.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!