9+ idei de cadouri pentru colegii de birou

Publicat pe 14 Martie 2019
Alături de colegii de birou, petreci cea mai mare parte dintr-o zi. De aceea, este important să menţii relaţii profesionale bune, care să îţi aducă numai beneficii. Pentru a le arăta toată aprecierea, nu ezita să le faci un cadou de ziua lor de naştere sau cu ocazia onomasticii.

Dar ce să le cumperi? Ştim cât de dificilă poate fi alegerea unor cadouri potrivite, mai ales atunci când este vorba despre cadouri pentru bărbaţi. Fiindcă trebuie să eviţi cadourile cu tentă prea personală şi să alegi ceva potrivit şi pentru colega care abia s-a alăturat echipei, noi îţi venim în ajutor. Iată câteva idei de cadouri pentru colegii de birou, care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie! 

Cadouri pentru superiori

Atunci când vrei să le faci cadouri superiorilor, probabil te confrunţi cu cea mai dificilă alegere şi cu o mulţime de întrebări: “Oare o să le placă?”, “O să îi deranjeze?”, “Le vor fi de folos?” Fie că este vorba despre directori, şefi sau manageri, cadourile pe care le faci vor exprima cel mai bine recunoştinţa şi respectul pentru ei, oamenii care contribuie în mod direct la dezvoltarea ta. Întâi de toate, nu oferi niciodată cadouri de natură personală, bani sau cadouri cu implicaţii politice sau religioase. Gestul ar putea fi considerat deplasat, aşa că evită riscul de a oferi ceva greşit. Iată pe ce te poţi baza: 

  • O servietă. Unul dintre cele mai utile cadouri pentru bărbaţi este servieta office. Dacă şeful tău are tot timpul mâinile pline de dosare şi nu pleacă nicăieri fără laptop, o servietă îl va ajuta să fie mereu organizat, indiferent de numărul întâlnirilor dintr-o zi. Optează pentru o servietă de culoare închisă, care să se potrivească cu orice ţinută ar purta. 
  • Un acumulator extern. Acesta este un cadou extrem de util, care îl va salva, atunci când rămâne fără baterie în mijlocul unei convorbiri importante. Uşor de transportat, acumulatorul extern va fi apreciat de şeful tău, care are nevoie tot timpul de un telefon încărcat. 
  • O hartă razuibilă. Dacă managerul sau managera ta iubeşte călătoriile, cel mai potrivit cadou este o hartă razuibilă. O poate folosi ca accesoriu pentru casă sau birou, răzuind locurile pe care le-a vizitat, apoi marcând locurile pe care le are de descoperit, pe viitor. Cu siguranţă va aprecia cadoul tău! 
  • Un instrument de scris. Alegerea unui instrument de scris nu va fi niciodată demodată. Pentru ca superiorii să îţi aprecieze atenţia la detalii, cumpără un stilou care să aibă iniţialele lor imprimate, într-un ambalaj luxos. Acest cadou este potrivit pentru persoanele cu funcţii înalte, fiindcă denotă putere, rafinament şi eleganţă. 

Cadouri pentru colegul care a fost avansat

Dacă ai un coleg care a fost avansat recent, sărbătoreşte succesul alături de el, printr-un cadou potrivit. Iată către ce te poţi îndrepta: 

  • Un set pentru birou. Pentru că va avea sarcini noi, colegul promovat trebuie să aibă un birou impecabil. Aşadar, alege un set pentru birou cadou, care să conţină agrafe, clipsuri sau un notepad, pe care să le folosească ori de câte ori are nevoie de puţină organizare.
  • O ramă foto. Fă-ţi colegul să se simtă mândru de noua poziţie pe care o ocupă şi surprinde-l cu un cadou util. O ramă foto îi va fi de folos pentru a-şi păstra fotografiile preferate intacte, pe biroul de lucru. Dacă nu vrei să te opreşti aici, poţi opta pentru un mesaj inspirational, pe care să îl folosească alături de ramă. Nu vei avea cum să dai greş! 
  • O tastatură laser. Pentru pasionaţii de tehnologie, o tastatură laser va fi cadoul perfect! Aceasta îi va permite colegului de birou să scrie mult mai repede şi este soluţia modernă de a lucra şi de acasă, aşa că îl vei surprinde plăcut!

Cadouri pentru colegii noi

Dacă ai colegi noi, mai timizi, e musai să îi integrezi cât mai bine în echipa ta. Pe lângă atitudinea deschisă pe care trebuie să o ai vizavi de ei, îi poţi bucura cu mici cadouri, de bun venit. Fiindcă nu ai avut timp la dispoziţie să îi cunoşti, alege cadouri clasice. Ca întotdeauna, gestul contează!

  • O cană cu mesaj amuzant. Pentru a-i aduce zâmbetul pe buze noului venit, cumpără o cană cu mesaj amuzant, ideală pentru cafeaua de dimineaţă, pe care o puteţi servi împreună. 
  • Un planificator. Dacă vrei să-ţi ajuţi colegul nou să se integreze, dăruieşte-i un planificator. Acesta îl va ajuta să îşi pună în ordine taskurile, să îşi noteze orele şedinţelor şi să fie la curent cu orice schimbare în program. 
  • O felicitare. Un gest frumos şi simplu poate fi reprezentat şi de o felicitare, prin care să îi spui bine ai venit, colegului tău. În mod sigur îl va aprecia şi îi vei da mai multă încredere în el.  

Acestea sunt doar câteva dintre cadourile pe care le poţi face colegilor de birou, indiferent că este vorba de superiori sau colegi abia veniţi. Tu ce alte cadouri ai făcut colegilor? Care au fost cele mai inspirate? 

Domenii: Lifestyle

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →