9 idei de cadouri pentru viitoarele mămici

Publicat pe 1 August 2022
Aducerea pe lume a unui copil este un moment important pentru viitoarea mamă. Pentru a marca evenimentul poți să cumperi și să îi oferi un cadou. Darul poate fi doar pentru ea, pentru copil sau chiar pentru amândoi. Indiferent de alegere, viitoarea mămică se va simți prețuită și va știi că ești alături de ea.

Ce cadou poate fi perfect pentru a fi oferit viitoarei mămici? La această întrebare este greu de răspuns, pentru că sunt atât de multe opțiuni. Dacă te numeri printre prietenele apropiate, cu siguranță știi ce îi place și ar putea să o facă fericită. Noi ne-am gândit la câteva cadouri pentru viitoarele mămici. Îți lăsăm lista mai jos dacă încă nu te-ai hotărât.

1. Jucării

Poți să îi oferi viitoarei mămici jucării special create pentru bebeluși, dar poți merge chiar mai departe, dăruindu-i jucării și jocuri educative pentru copii. Vor fi un cadou util și pot întreține distracția în familie. Găsești online o multitudine de oferte, pe grupe de vârstă și preocupări.

2. Ramă foto pentru ecografie

Prima ecografie nu va fi ultima pe care viitoarea mămică o va pune la loc de cinste. Îi poți dărui o ramă foto pentru ecografie, unele variante oferă chiar posibilitatea de a păstra mai multe ecografii. Poate fi un cadou drăguț, mai ales că ramele de acest tip au design diferit și poți identifica una care să se potrivească stilului și personalității viitoarei mame.

3. Produse de îngrijire

Femeile însărcinate au nevoie de produse specifice pentru îngrijirea pielii. Și după naștere, mămicile nu pot folosi orice articol pe care îl utilizau înainte de sarcină. Cremele pentru vergeturi, cele de spălare și hidratare sunt utile și pot fi un cadou foarte frumos. Achiziționează produse special create pentru viitoarele mămici, de calitate, care să fie un răsfăț al corpului și al simțurilor.

Poți alege chiar pachete care să conțină alături de obiecte pentru mămică și produse specifice bebelușilor.

4. Jurnal personalizat

Caietul sau jurnalul bebelușului este important, iar o viitoare mămică, la prima sarcină, va fi înnebunită să noteze fiecare noutate pe care o observă la bebelușul ei. Comandă un astfel de produs și solicită personalizarea lui - copertă pe care să fie introdusă poza nou-născutului, pagini interioare cu design diferențiat pentru fetițe și băieței, sau chiar un compartiment special pentru a păstra prima șuviță de păr și brățara de la naștere a bebelușului, pentru amintiri prețioase.

5. Sistem de monitorizare pentru copii

Dacă bebelușul are camera lui, separat de cea a părinților, un astfel de cadou va fi mai mult decât binevenit pentru siguranța celui mic. Sistemul de monitorizare poate fi folosit pentru a asculta copilul, pentru a-l vedea, dar și pentru a-i vorbi, atunci când mama nu este în aceeași cameră.

6. Sterilizator

Un apar de sterilizare a biberoanelor și suzetelor este un ajutor neprețuit pentru viitoarea mămică. Chiar dacă bebelușul primește lapte matern pentru început, va veni momentul în care i se va administra apă, ceai și alte sucuri din biberon. Un sterilizator este perfect pentru protecția în fața microbilor, mai ales că sistemul imunitar al nou-născutului nu este dezvoltat complet.

7. Cărți de parenting

Nicio femeie nu este pregătită suficient pentru meseria de mămică. Un cadou deosebit de important și eficient poate fi reprezentat de cărțile de parenting sau de cele care vizează dezvoltarea bebelușului pas cu pas, până la 2 ani. Cumpără cărțile semnate de medici și psihologi și cu siguranță o vei face fericită pe viitoarea mămică.

8. Hăinuțe pentru bebeluș

Nou-născuții cresc rapid și au nevoie mereu de noi hăinuțe. Poți cumpăra seturi de îmbrăcăminte care conțin tot ceea ce este nevoie pentru copil pentru primele 6 luni. Vor fi un cadou de ajutor pentru viitoarea mămică.

9. Sesiune foto

Un cadou minunat poate fi o ședință foto pentru gravidă, la pachet cu una cu bebele, în primele săptămâni de la naștere. Va fi cu siguranță o amintire neprețuită, păstrată într-un album realizat la comandă.

Un cadou pentru o viitoare mămică poate avea o valoare sentimentală pentru a fi prețuit și pe viitor sau poate fi util, funcțional. Tu alegi cadoul potrivit, în funcție de personalitatea, stilul și mai ales de cât de bine o cunoști pe viitoarea mamă.

Domenii: Lifestyle

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!