9 Sfaturi pentru nunta voastră perfectă

Publicat pe 21 Martie 2019
Daca urmeaza sa te casatoresti trebuie sa citesti acest articol!

Nunta este un eveniment foarte important pentru fiecare cuplu, reprezintă oficial uniunea a doi îndrăgostiți, dragostea lor transformându-se în familie. Cu toate acestea, cei mai importanți factori din acest proces de lungă durată sunt iubirea, respectul și înțelegerea dintre cei doi. Indiferent de planificare, de design-ul rochiei de mireasă sau de culoarea florilor, de invitații prezenți și cei care nu-s prezenți sau de modelul papionului mirelui, lipsa iubirii, a înțelepciunii si a respectului reciproc face ca tot acest efort să fie în zadar.

 Asigurați-vă că cea mai specială zi din viața dumneavoastră se va desfășura fără probleme! Vă punem la dispoziție aceste sfaturi pentru a acoperi toate planurile pentru ziua cea mare, de la alegerea rochiei de mireasă până la alegerea locației evenimentului, la lista de oaspeți, în acest articol veți găsi tot ce aveți nevoie.

Prima data trebuie sa alegeti rochia de mireasa de la rochiidemireasabucuresti.com care are in acesta perioada si o super oferta de ne ratat, proba gratuita si ajustari gratuite!

1. Planificați ziua cea mare din timp

Organizarea eficientă și planificarea în detaliu te vor ajuta foarte mult să te bucuri de fiecare etapă și moment al nunții tale! Dacă veți planifica ziua nunții dumneavoastră din timp, veți fi mai puțin stresați în apropierea nunții, veți avea timp să plănuiți totul după bunul plac și să vă asigurați că nu veți omite nimic! Atunci când iei decizii legate de un eveniment atât de complex, nu trebuie să te grăbești ori să faci compromisuri, deoarece ziua nunții trebuie să reflecte personalitatea și stilul vostru de viață, atât din punct de vedere estetic, cât și ca atmosferă. Nu încercați să vă creeați nunta asemenea alteia, ci puneți accentul pe ceea ce vă place vouă, ceea ce vă reprezintă pe voi ca și cuplu. Vă recomandăm să începeți să dați viață listei de oaspeți, să încercați să găsiți locația perfectă pentru voi și să începeți să conturați bugetul marelui eveniment.

2. Fiți răbdători când vine vorba de alegerea datei nunții voastre

Uneori, planificarea în ultima clipă poate fi în favoarea voastră. Cu cât timpul până la data nunții este mai scurt, cu atât aveți mai multă putere de negociere. Deoarece majoritatea oamenilor își rezervă data nunții cu cel puțin șase luni în avans, dacă începeți să negociați cu două luni înainte de data dorită vă poate aduce economii de până la 25%. La fel cum nunțile în zilele de vineri și de duminică costă cu aproximativ 30% mai puțin decât nunțile planficate într-o sâmbătă.

3. Fiți foarte selectivi cu lista invitaților

Sortarea în timp util a listei invitaților este importantă, astfel încât să vă puteți concentra pe găsirea locației perfecte care să corespundă cu numărului de oaspeți ales. Luați în calcul faptul că fiecare invitat adăugat pe lista voastră presupune un meniu în plus, cu gusturi diferite. Dacă vă este totuși greu să alegi dintr-o listă lungă, încercați să faceți două liste. Adăugați pe prima listă persoanele din familie și prietenii foarte apropiați, iar pe a doua listă, persoanele importante pentru voi, dar cu care nu aveți o legătură foarte strânsă. Este cea mai mare și cea mai grea decizie în întregul proces de planificare, dar trebuie să fie doar decizia voastră, a ta și a soțului tău.

4. Acceptați ajutorul familiei și al prietenilor

Deși este ziua ta cea mare, prietenii și familia ta vor fi mai mult decât dispuși să ajute și vor dori să fie implicați în planificare. Obținând ajutor de la oameni în care aveți încredere, vă veți ușura foarte mult și veți avea mai mult timp pentru deciziile importante, cum ar fi alegerea rochiei de mireasă și a costumului de mire.

5. Locația marelui eveniment

Chiar dacă nu doriți ca nunta voastră să aibă loc în orașul/satul natal sau în orașul în care locuiți în prezent, în alegerea locației pentru ziua cea mare trebuie să vă orientați în funcție de majoritatea invitaților, cu cât distanța către locație este mai mare, cu atât mai puțini invitați veți avea. Dacă doriți să vă însurați peste hotare, trebuie să vă așteptați ca lista invitaților să fie una foarte strânsă.

6. Meniul

Dacă vi s-a părut greu să alegi locația, alegerea meniului va fi cel puțin la fel de dificilă. Trebuie să cuprindă alimente care să fie pe placul tuturor, pentru a nu vă lovi de dezamăgirea de a avea invitați care vor pleca nemâncați de la nuntă.

◦ Gândiți-vă la voi în primul rând! Ce v-ați dori tu și viitorul soț să mâncați la nuntă? Până la urmă, este nunta voastră. Veți merge pe un meniu mai light? Sau poate preferați mâncărurile tradiționale? Veți alege ceva exotic? Gândiți-vă bine și alegeți și în funcție de persoanele care vor fi prezente.

◦ Luați în considerare gusturile fiecărui invitat. Vor fi persoane vegetariene? Sau poate că unele persoane au intoleranță la anumite alimente? Asigurați-vă că sunteți bine informați și nu ignorați nici un invitat!

◦ Stabiliți câte feluri de mâncare se vor servi și care va fi ordinea acestora.

7. Asigurați-vă că aveți un plan de rezervă

Oricât de mult nu vrei să crezi, ceva ar putea merge prost în această zi. Acest lucru ar putea fi orice, de la o problemă de catering la vreme neașteptată. Planificați alternative pentru fiecare scenariu și luați în considerare toate aspectele care ar putea să nu meargă așa cum ați plănuit, astfel încât să nu rămâneți stresați și panicând în ziua cea mare.

8. Fiți siguri că veți avea cel mai bun fotograf

Albumul tău de nuntă este modul în care vei retrăi amintirile dragi ale zilei tale, așa că nu subestima importanța unui fotograf bun. Căutați cu atenție și găsiți pe cineva care înțelege exact ceea ce doriți.

9. Simțiți-vă fabulos, este cea mai frumoasă zi a vieții voastre!

Toată lumea vrea să arate fabulos în fotografiile de nuntă, așa că dacă doriți o creștere a încrederii de sine, acum este momentul să adoptați un plan de alimentație sănătoasă și să practicați câteva exerciții simple pentru a-ți tonifica corpul. Pe de altă parte, o dietă extremă nu este cu siguranță o idee bună. Amintește-ți că mirele tău vrea să se căsătorească cu tine, exact așa cum ești! Fii alături de mirele tău, bucurați-vă și trăiți orice moment al nunții voastre și nu lăsați nimic să vă strice această stare de spirit.Ține mereu capus sus, fii naturală și zâmbește tot timpul. Elimină cu cel puțin o seară înainte orice urmă de stres, pentru că orice problemă neprevăzută are o rezolvare, iar aceste momente unice vor fi, mai târziu, aminitri haioase ale nunții voastre.

Domenii: Lifestyle

BRIDAL ART CONCEPT SRL

O echipa tanara, dinamica ce isi doreste permanent sa cucereasca noi limite in romeniul rochilor de mireasa. Gasiti la noi rochia perfecta si accesoriile pentru orice ocazie speciala. Magazinul...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →