Academia de NET vine (GRATUIT) in ajutorul Bloggerilor!

Publicat pe 9 Mai 2018
Pentru toti cei ce se chinuie sa-si faca un blog dar nu stiu cum dar si cei ce au deja un blog dar nu reusesc sa-l transforme intr-o afacere online de succes indiferent de cate ore petrec in fata calculatorului si de cate articole scriu in fiecare zi, Academia de NET ofera GRATUIT (pe site) ghiduri despre Optimizare SEO, Content Marketing, Afiliere, Email Marketing si tot ce inseamna Blogging! Nu numai atat, dar fiecare ghid este facut PAS cu PAS, actionabil si poate fi pus in aplicare chiar si de cei mai putini cunoscatori in ale internetului!

Academia de NET isi deschide portile in mediul online pentru toti bloggerii, mici sau mari, principala tinta fiind cei ce nu reusesc sa-si construiasca o afacere din blogging.

Pe site-ul Academiei vor fi constant publicate articole referitoare la pasii ce trebuie facuti pentru a transforma bloggingul intr-o afacere online de succes. Acestia includ:

Plus multe alte strategii de marketing, optimizare si afiliere.

Cum se doesebeste Academia de NET de celelalte site-uri de profil?

Totul pleaca de la o remarca geniala a lui Ovidiu Gherasamescu, fondatorul Academiei:

"Ideea mea de baza, cand vine vorba de blogging, este ca timpul petrecut in fata calculatorului sa fie invers proportional cu banii pe care-i fac online"

Iar apoi a continuat:

"Pentru asta, trebuie sa faci un site intr-o nisa cu potential bun de monetizare, sa publici super-articole targetate in functie de volumul de trafic al cuvintelor cheie, sa-l optimizezi numai cu metode white-hat si sa-l promovezi astfel incat sa ajunga pe primele pozitii in cautarile Google. Numai asa vei obtine un venit pasiv din blogging!"

Exact aceleasi metode sunt prezentate si pe site-ul Academiei, fara perdea si fara nevoia de a cumpara ceva.

Ovidiu Gherasamescu este autorul cursului "Ghidul Blogurilor De Succes" (ce poate fi descarcat gratuit de pe site) si activeaza in online din 2005. In acest timp, dupa ce a incercat si testat diverse metode de blogging, a descoperit singura metoda care functioneaza pentru crearea unui venit pasiv din blogging.


companies

Academia de NET a fost infiintata de Ovidiu Gherasamescu cu scopul de a ajuta (prin ghidurile oferite gratuit) viitorii sau actualii bloggeri sa-si transforme site-urile, indiferent de nisa, in...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →