Acei oameni minunați și rolurile lor…

Publicat pe 1 Noiembrie 2018
Am fost la teatru săptămâna trecută.

Și da, nu a fost un teatru la fel ca de obicei, ci un teatru altfel…Teatrul din Mansardă. O companie de teatru cu capital privat, fondată în 2017 de Cristian și Delia Hriscu-Badea, el în rolul de Director Executiv iar ea în rolul actriței, amândoi în rolurile vieții lor, acelea de profesioniști și părinți deopotrivă.

Piesa pe care acești oameni minunați au pus-o în scenă într-un spațiu primitor și total necovențional, Shot Club, s-a chemat " Elida – Asociația Artiștilor Anonimi". Personajul acestei melodrame, Elida, este o actriță trecută de prima tinerețe care, în așteptarea distribuirii în rolul la care a visat toată viața artistică, Ofelia din Hamlet, iși rememorează cariera de la rolurile de compoziție la cele de comedie, trecând de la furie la extaz, de la lacrimi la râs molipsitor, de la umbre la lumină, de la tăcere la cuvânt revelator.

Cum am perceput-o eu pe Elida, jucată de minunata actriță Delia Hriscu-Badea?

Un extraordinar melanj de trăiri, reale la modul absolut și foarte universale. Elida am fost eu și toți spectatorii din acea seară, trăirile, emoțiile și frământările celor care ne-am identificat la un moment dat cu emoția actriței. A fost acel sentiment că deși o vedeam pentru prima oară pe Delia Hriscu-Badea, o știam deja dintr-o altă viață sau alături de care m-am pierdut de-a lungul vieții în “roluri mărunte” precum protagonista noastră. Mi-am retrăit regretele, neîmplinirile, bucuriile, dorințele mele cele mai ascunse și speranțele. Scenariul, regia și ilustrația muzicală a piesei îi revin lui Florin Antoniu, iar producătorul este chiar Cristian Hriscu-Badea.

Această trupă trebuie urmărită îndeaproape, iar pe cei care nu ați văzut-o încă pe Elida, sper ca acest articol să vă convingă.

articol de iPR

Domenii: Media

SC INTELIPR SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →