ACME INSTAL oferă igienizare profesională pentru sistemele de aer condiționat

Publicat pe 17 Ianuarie 2023
Sistemele de aer condiționat sunt esențiale pentru confortul termic al casei, vilei, apartamentului sau biroului. Însă, pentru a funcționa corect și a asigura un flux de aer curat, este necesar să fie igienizate regulat. Din acest motiv, ACME INSTAL oferă servicii profesionale de igienizare pentru toate tipurile de sisteme de aer condiționat, indiferent dacă este vorba despre o casă, o vilă, o garsonieră sau un apartament. Pentru a asigura un mediu sănătos și confortabil, este recomandat să apelați la echipa ACME INSTAL cel puțin o dată pe an, în funcție de cât de mult utilizați aparatul de aer condiționat.

Oferta ACME INSTAL pentru igienizarea aerului condiționat.

ACME INSTAL oferă servicii profesionale de igienizare pentru toate tipurile de sisteme de aer condiționat, indiferent dacă este vorba despre o casă, o vilă, o garsonieră sau un apartament Dacă ne contactați acum, veți obține rapid informații despre procesul de igienizare aer conditionat pe care îl oferim pentru a curăța aparatul de aer condiționat din locuința dumneavoastră.

Este important să știți că apelarea în mod regulat la curățarea aparatului de aer condiționat din locuința dumneavoastră este extrem de importantă pentru menținerea unui mediu sănătos și confortabil. Efectuarea curățării aparatului de aer condiționat înainte de fiecare sezon cald (vara) sau rece (iarna) va asigura o funcționare optimă a acestuia și va contribui la reducerea riscului de boli respiratorii. Pe filtrele și suprafețele interioare ale aparatului de aer condiționat, se pot acumula bacterii, praf, mucegai sau diverse alte mizerii, care pot afecta calitatea aerului pe care îl respirăm. Din acest motiv, curățarea aparatului de aer condiționat trebuie efectuată cu maximă responsabilitate. La ACME INSTAL, ne asigurăm că utilizăm metode și echipamente profesionale pentru a curăța aparatul de aer condiționat și asigurăm o calitate a serviciilor care să nu facă rabat de la standardele de siguranță și sănătate.

Prețul pentru igienizarea unui aparat de aer condiționat în București, pornește de la 100 de lei și poate crește în funcție de nevoile identificate la fața locului.

De ce ar trebui curățat aerul condiționat?

Serviciul de curatare aer conditionat este esențial pentru menținerea unui mediu sănătos și confortabil, dar aceasta are și avantaje suplimentare. Pe lângă faptul că igienizarea regulată a filtrelor și a suprafețelor interioare ale aparatului poate preveni acumularea de bacterii, praf, mucegai sau alte mizerii care pot afecta calitatea aerului, curățarea aerului condiționat poate, de asemenea, ajuta la reducerea consumului de energie electrică.

Am întâlnit situații în care filtrele aparatului de aer condiționat erau atât de încărcate cu praf și mizerii, încât aparatul "sufla greu". Aceasta poate cauza o necesitate de a utiliza mai multă energie pentru a menține temperatura dorită. După curățarea aparatului de aer condiționat, există posibilitatea ca energie electrică necesară funcționării să scadă cu până la 3-5 procente, ceea ce poate ajuta la reducerea costurilor cu energia electrică și la protejarea mediului.

De aceea, este important să acordați atenție curățării sistemului de aer condiționat și să apelați la echipa de profesioniști de la ACME INSTAL pentru a asigura un sistem de aer condiționat curat și eficient.

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!