Acoperisuri verzi si peisagistica in inima orasului

Publicat pe 11 Octombrie 2018
Datorita nevoii tot mai crescande de spatii verzi si din grija pentru mediul inconjurator, ODU Green Roof a luat nastere in anul 2003, cu misiunea de a contribui activ la imbunatatirea conditiilor de viata ale cetatenilor.

Prin implementarea proiectelor ce vizeaza distributia de flori si arbusti, amenajari ale spatiilor verzi exterioare si interioare si realizarea unor sisteme de acoperisuri verzi, Odu a devenit o companie etalon in domeniul peisagisticii.

ODU ofera servicii revolutionare si realizeaza orice model de acoperis verde, din acelasi tip de vegetatie din care sunt alcatuite si gradinile de la nivelul solului, grosimea optima a substratului oferind conditiile de dezvoltare potrivite pentru plantele alese in functie de microclima si clima zonei.

Un acoperis verde realizate de expertii ODU are intotdeauna cel mai bun raport siguranta-eficienta-cost.

Cele mai noi proiecte marca ODU sunt: fatada verde din plante suculente de la City Park Mall Constanta, acoperis verde in inima Bucurestiului de la Lidl Pantelimon, acoperisul extensiv cu panta de 45 de grade, acoperisul verde al Centrului de Agrement Trotus, acoperisul verde al castelului de lut din Ciprian Porumbescu, gradina japoneza ZEN din complexul residential Neorama Brasov etc.

Prin ce se diferentiaza ODU de competitorii din Romania?

Expertii ODU iubesc aceste sisteme de acoperisuri verzi si trateaza toate proiectele cu maxima seriozitate, acestea reprezentand intotdeauna provocari profesionale. Cu o experienta de 10 ani in realizarea acoperisurilor verzi, expertii de la ODU au avut grija sa imbunatateasca permanent modul in care isi desfasoara activitatea, pentru a rezolva treptat toate dificultatile tehnice pe care le-au intampinat de-a lungul timpului. Astfel, in acest moment, pentru ei nu mai exista nicio enigma in ceea ce priveste realizarea eficienta a acoperisurilor verzi, aspect ce le usureaza munca, fiind imbunatatita vizibil si calitatea lucrarilor.

ODU are sustinerea liderilor mondiali in proiectele pe care le au in desfasurare, materialele procurate din cele mai bune surse si consilierea din partea expertilor de pe primele locuri la nivel mondial ajutandu-i la buna desfasurare a tuturor activitatilor.

Expertii ODU lucreaza efficient indifferent de starile climatice, rezultatele vorbind de la sine. Prezenti la toate conferintele mondiale in domeniu, cei de la ODU se perfectioneaza continuu, pentru a putea furniza cele mai bune produse si servicii, acceptand intotdeauna orice noua provocare le iese in cale.

Domeniu relativ nou pe piata din Romania, acoperisurile verzi sunt in continua dezvoltare, castigand din ce in ce mai mult teren in detrimentul constructiilor clasice, atat in mediul rural cat si in cel urban.

De ce avem nevoie de spatii verzi? De ce sa apelam la serviciile ODU?

Aceste sisteme de acoperisuri verzi au o serie de avantaje semnificative ce ne ajuta la cresterea nivelului de trai. Acestea pot fi bune sisteme de izolatie, au intotdeauna un aspect eco si cresc semnificativ valoarea imobilului. Acoperisurile verzi ajuta la amortizarea rapida prin pastrarea indelungata a valorii, cu ajutorul acestora obtinandu-se usor subventii si reduceri de impozite pentru cladirile verzi.

Un acoperis verde de calitate ajuta la economisirea energiei, vara avand efect de racire, iar iarna de incalzire. Acoperisurile verzi rezista de trei ori mai bine a factorii climatic externi decat cele obisnuite. De-a lungul anului, acoperisul este continuu expus ploilor, ninsorilor, razelor ultra violete si variatiilor bruste de temperatura, acestea afectand semnificativ constructia.

Pe piata romaneasca, inca din anul 2003, ODU Green Roof s-a ocupat constant de amenajarea spatiilor verzi, importul si distributia florilor si arbustilor. Incepand cu anul 2008, s-au extins pe piata si au inceput sa realizeze acoperisuri verzi, fiind una din primele companii de profil din tara.

Lideri de piata, cu un portofoliu bogat de lucrari complexe, expertii ODU iubesc natura si se dedica in totalitate procesului complex de amenajarea a unui spatiu verde. Nu refuza niciun proiect capabil de a transforma spatiile monotone din marile orase in oaze de liniste, verzi. Din dragoste pentru mediul inconjurator, ODU realizeaza si intretine, pe termen lung, orice acoperis verde sau terasa realizata din materiale de cea mai buna calitate.


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →