Act și Politon: Audiobook-urile, o alternativă practică pentru lectură

Publicat pe 23 Septembrie 2016
Deși piața de carte din România este definită cu predilecție de volumele tipărite, segmentele de e-book și audiobook încep să câștige din ce în ce mai mult teren.

Motivele sunt simple, cel puțin în cazul audiobook-urilor. Acestea dețin avantaje competitive pe care cărțile tipărite nu le pot oferi, precum mobilitatea și portabilitatea sporită. Practic, sunt ușor de ascultat în orice situație și de pe orice dispozitiv de redare.

În primul rând, ocupă foarte puțin spațiu, acestea putând fi ascultate pe telefon, tabletă sau mașină, fiind ideale pentru persoanele aflate mereu în mișcare sau care își doresc să-și umple timpul petrecut la volan într-un mod cât mai constructiv.

Informația din cărțile audio este ușor de asimilat, întrucât acestea sunt produse în studio-uri dedicate, acolo unde actori experimentați se folosesc de inflexiunile vocii pentru a transmite farmec, emoție și mai multă credibilitate informației narate.

Audiobookurile au, de semenea, un grad superior de adresabilitate, întrucât reprezintă singura variantă accesibilă categoriilor defavorizate, precum persoanele nevăzătoare. Mai mult, reprezintă varianta ideală de carte pentru conservarea mediului înconjurător.

Act și Politon produce audiobook-uri și cărți tipărite pentru zonele de dezvoltare personală, meditație și spiritualitate, sănătate și dietă, business, parenting, beletristică și literatură pentru copii. Dintre acestea, datorită actorilor profesioniști care le narează, zonele de meditație ghidată (unde vocea unui narator este obligatorie), spiritualitate, dezvoltare personală și motivațional sunt ideale pentru formatul audiobook.

Act și Politon

Editura ACT și Politon lansează și promovează cărți și audiobook-uri de dezvoltare personală, meditație, spiritualitate și business recunoscute la nivel internațional. Printre autorii publicați se numără Anthony Robbins, Dr. Wayne Dyer, Jack Canfield, Larry Winget, Marianne Williamson, James Altucher și alte nume arhicunoscute la nivel global. Editura ACT și Politon și-a început activitatea în 2014, oferind pasionaților cărți tipărite și audiobook-uri de cea mai bună calitate, lansând totodată și cele mai mari cărți audio în limba română.


ACT SI POLITON SRL

Editura ACT și Politon și-a propus să aducă iubitorilor de carte din România o nouă modalitate de se bucura de opere de succes, și anume: prin intermediul audiobookurilor. Astfel, fie că sunteți la...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →