Acționarii Transilvania Broker aprobă repartizarea a 2,6 milioane lei din profit

Publicat pe 26 Aprilie 2018
Transilvania Broker de Asigurare, primul broker de asigurare listat pe Bursa de Valori București, va distribui în acest an un dividend brut / acțiune de 1,04 lei, ceea ce înseamnă un randament de circa 8%, acționarii aprobând ieri propunerea de repartizare a 2,6 milioane lei din profitul net realizat de 3,4 milioane lei, aferent anului 2017.

Vor beneficia de dividende toți acționari înregistrați la data de 11 mai 2018.

Acționarii au aprobat ieri și bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2018, mizând pe o creștere a cifrei de afaceri cu circa 7,5%, și un profit net mai mare cu 11% decât cel al anului precedent.

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE este unul dintre primii 3 brokeri de asigurare din România, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu și o acoperire națională formată dintr-o rețea de peste 1.700 de colaboratori, prin care societatea își desfășoară activitatea în 38 de județe ale țării. Societatea deține un portofoliu de peste 1 milion de clienți unici, persoane fizice și persoane juridice.

Pentru mai multe detalii ne puteți urmări pe :

Website: www.transilvaniabroker.ro

Facebook: https://www.facebook.com/TransilvaniaBroker/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/transilvania-broker/

YouTube : https://www.youtube.com/channel/UC47kNaqCLSDSmfTO7Mw5CsA


TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE S.A.

Transilvania Broker este unul din primii 3 brokeri de asigurare din Romania, cu o retea de peste 1500 colaboratori si o acoperire in aproape toata tara.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!