AdioHemoroizi.ro, platforma online care te ajută să previi și să învingi boala hemoroidală

Publicat pe 8 Mai 2017
Primăvara acestui an este marcată în mediul online de lansarea platformei AdioHemoroizi.ro, un site web dedicat în exclusivitate prezentării unor informații corecte și esențiale despre boala hemoroidală. Site-ul, lansat în luna Martie 2017, este o resursă amplă de informații utile despre modul în care hemoroizii apar, se dezvoltă și se manifestă în organismul nostru.

Mai mult decât atât, cititorii se pot documenta și cu privire la modul în care boala hemoroidală poate fi învinsă sau prevenită, ceea ce pune AdioHemoroizi.ro în atenția tuturor persoanelor diagnosticate cu hemoroizi sau a celor care își doresc să se protejeze de această afecțiune.

Ce sunt hemoroizii și de ce sunt aceștia importanți?

Boala hemoroidală este cunoscută drept afecțiunea care duce la inflamarea puternică a venelor localizate în partea de jos a rectului și anusului. Aceste vene sunt în unele cazuri vizibile cu ochiul liber și pot fi identificate drept linii de culoare roșie sau mov sub pielea din această zonă a corpului.

Hemoroizii nu au capacitatea de a pune în pericol viața oamenilor, dar prezența lor în organism deteriorează foarte mult calitatea vieții și ridică o serie de probleme medicale care necesită atenție și tratament.

Cât de des este întâlnită boala hemoroidală?

Cifrele oficiale la nivel mondial ne comunică faptul că un procentaj de circa 40-50% din rândul adulților cu vârsta cuprinsă între 30 și 60 de ani suferă de hemoroizi, în diverse stadii de avansare. În țara noastră, statisticile ne arată că aproximativ 15-20% dintre adulții din aceeași grupă de vârstă sunt afectați de boala hemoroidală, o statistică foarte îngrijorătoare, care impune un nivel de cunoștințe ridicat despre această afecțiune.

Cel mai îngrijorător lucru pe care îl cunoaștem despre boala hemoroidală se referă la numărul mic de pacienți care înfruntă această afecțiune. Informațiile corecte și obiective sunt destul de rar întâlnite, iar discuțiile și sfaturile în grupurile de prieteni sunt și mai rare din cauza etichetei de subiect tabu pe care boala hemoroidală a primit-o.

Toate aceste lucruri au dus la ideea de a crea o platformă online care să sintetizeze toate informațiile utile despre acest subiect și care să fie deschisă pacienților ce au nevoie de îndrumări și detalii despre cum pot preveni sau învinge această boală. Astfel a luat naștere AdioHemoroizi.ro.

Ce informații poți găsi pe AdioHemoroizi.ro?

Misiunea platformei online este de a sintetiza toate informațiile esențiale pentru procesul de vindecare și pentru activitatea de prevenire a bolii hemoroidale, motiv pentru care am structurat în mai multe secțiuni conținutul site-ului web, astfel încât informațiile utile să poată fi găsite ușor și înțelese de oricine. Ne documentăm permanent,  astfel încât să vă punem la dispoziție informații de ultimă oră, așa că vă invităm să ne urmăriți și pe twitter.com/adiohemoroizi și pe pagina de facebook AdioHemoroizi pentru a afla ultimele noutăți din domeniu.

Veți găsi pe site informații despre:

Simptomele hemoroizilor

Semnele care dau de gol prezența acestei boli sunt uneori destul de greu de identificat, mai ales atunci când hemoroizii se află în primele stadii de dezvoltare. Persoanele care cunosc simptomele și reușesc să depisteze la timp pericolul în care se află au avantajul de a începe planul de tratament mai repede și astfel vor putea învinge boala mult mai ușor. Din acest motiv secțiunea de Simptome și diagnostic de pe site-ul nostru este foarte importantă.

Cauzele din spatele hemoroizilor

Problemele care duc la apariția hemoroizilor sunt diverse și necesită o documentare atentă pentru a obține toate informațiile necesare evitării lor. În secțiunea dedicată cauzelor de pe AdioHemoroizi.ro, cititorii pot afla ce legătură există între boala hemoroidală și constipație, sarcină, obezitate, viață sedentară sau diete nesănătoase.

Metodele de tratament medical

Tratamentul medical va fi stabilit în urma unui diagnostic corect pus de medicul specialist, iar modul în care acesta se va desfășura depinde atât de recomandarea sa, cât și de preferințele pacientului. Citește despre opțiunile de tratament medical în secțiunea dedicată de pe noua platformă și înarmează-te cu toate informațiile necesare luării unei decizii în deplină cunoștință de cauză.

Tratamentele naturiste

Deoarece suplimentele naturale joacă un rol extrem de important în procesul de vindecare, pacienții ce caută opțiuni de tratament naturist beneficiază de o secțiune special dedicată acestora. Aici sunt prezentate în detaliu mai multe produse care au efecte benefice pentru organismele ce se luptă cu boala hemoroidală, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu vor mai irosi timp prețios căutând și analizând ei înșiși alte site-uri de profil.

Modalitățile de prevenție a bolii hemoroidale

În ciuda numărului mare de oameni care suferă de hemoroizi și a cauzelor extinse care pot duce la apariția lor, persoanele interesate de acest subiect trebuie să cunoască informații utile și despre modurile în care boala hemoroidală poate fi prevenită.

Există o mulțime de lucruri și activități de care putem avea grijă astfel încât această afecțiune să ne ocolească organismul, iar toate aceste informații esențiale sunt prezentate pe larg în secțiunea Sfaturi utile de pe AdioHemoroizi.ro.

În concluzie, această platformă este locul în care vei găsi cu siguranță răspunsurile la întrebările tale despre hemoroizi și, cel mai important, este locul în care vei identifica cel mai bun curs de acțiune pentru situația ta personală.

Fiecare caz este diferit, motiv pentru care îți recomandăm să citești cu atenție conținutul de pe AdioHemoroizi.ro și să te înarmezi cu informațiile de care vei avea nevoie în lupta cu boala hemoroidală.

Domenii: Lifestyle

Smart Romtrading SRL

Agentie de marketing online.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →