ADVERTISING UP TO DATE!

Publicat pe 13 Martie 2017
Daca esti o persoana creativa, careia ii place advertising-ul, sa lucreze in echipa si care este la curent cu toate informatiile din domeniu, atunci ai gasit locul potrivit pentru dezvoltarea ta profesionala si personala. Proiectul Ingenius este dedicat persoanelor ca tine.

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) este asociatia studenteasca ce aduce la un loc tineri dedicati si entuziasti, care pun pasiune in tot cea ce realizeaza, avand o traditie de 18 ani si bucurandu-se in prezent de un numar de 190 proiecte implemenate ce au  influentat pozitiv 10.000 studeti.

Proiectul Ingenius este unul din proiectele Asociatiei Studentilor Economisti din Romania (ASER), care ofera studentilor oportunitatea de a lua contact cu mediul advertising-ului, sa afle informatii din domeniu si sa faca networking cu oameni specializati. 

A VI-a editie a proiectului este destinata studentilor din 3 centre Univeritare: ASE, Universitatea Bucuresti si SNSPA de la licenta si master. Proiectul se desfasoara in perioada 22 martie - 5 aprilie 2017. Acesta cuprinde 2 etape, care au rolul de a integra studentii in mediul advertsing-ului, de a oferi informatii calitative si contact direct cu oameni din domeniu.

Prima etapa, Conferinta cu tema ”Major trends of advertising” va avea loc pe data de 16 martie.

In cea de a doua etapa cei 30 de participanti vor fi impartiti pe echipe si vor avea de rezolvat un brief real dat de o companie, iar la sfarsitul proiectului va avea loc un pitch, cand fiecare echipa isi va prezenta ideea de campanie in fata unui juriu format din persoane din agentii de publicitate. De asemenea, vor avea parte de training-uri pe diferite domenii, vor intra in contact cu persoane importante si vor merge in agentii de publicitate.

La finalul proiectului participantii vor avea o imagine de ansamblu asupra acestui domeniu si isi vor da seama in ce departamente se potrivesc in cadrul unei agentii si se vor bucura de o experienta placuta. Vor primi o diploma de participare si posibilitatea obtinerii unor intalniri one to one cu persoane din domeniu. 

Inscrie-te in proiect aici: www.ingenius.aser.ro pana pe data de 17 martie 2017 si afla noile informatii din mediul publicitatii si descopera in ce departament te potrivesti. 

Despre Asociatia Studentilor Economisti din Romania - ASER

ASER este un ONG studentesc infiintat acum 18 ani prin pasiunea unor tineri care si-au dorit sa investeasca in educatie, in creativitate, in studenti exceptionali. Astazi, ASER continua cu profesionalism si entuziasm traditia, facilitand accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic romanesc.

Domenii: New Media

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!