Aether, prima cryptomonedă românească ce va fi lansată în spațiu

Publicat pe 14 Ianuarie 2022
Aether este o cryptomonedă românească, lansată la sfârșitul anului trecut, în rețeaua Binance Smartchain, cu capitalizare de piață de 750.000 de dolari și 5.648 de investitori. Inovația acestui proiect ambițios constă în faptul că va ajunge în spațiu și totodată va dezvolta, în viitor, sateliți care să fie fie folosiți exclusiv de alte monede digitale.

Aether va trimite în spațiu sateliți utili și pentru alte cryptomenede

Atether va fi prima crytomoneda trimisă efectiv în spațiu, cu o rachetă aparținând ARCA Space, o companie aerospațială românească ce a lansat deja două rachete stratosferice și a câștigat două contracte guvernamentale, unul cu Guvernul României și altul cu Agenția Spațială Europeană.

Lansarea rachetei cu propulsie ecologică ARCA Space va avea loc la finele lunii ianuarie, începutul lunii februarie.

În plus, Aether va dezvolta și trimite în spațiu sateliți care să fie folosiți de alte cryptomonede ce dețin propriile blockchainuri (tehnologia care securizează stocarea și tranzacțiile de monede digitale) pentru a rula noduri (dispozitivele participante în rețeaua blockchain, care descarcă, stochează și actualizează constant întregul registru de date) în spațiu, negociind deja semnarea unor contracte în acest sens.

Susținută de unul dintre cei mai cunoscuți analiști crypto

O altă premieră pentru monedele digitale românești este că Aether a apărut deja pe renumitele billboarduri din Times Square, New York. De menționat este că Aether beneficiază de sustinerea lui David Gokhshtein, membru al consilului finaciar Forbes, redactor al publicației și un binecunoscut analist în lumea crypto.

Totodată, Aether beneficiază și de o campanie de promovare realizată de către Gokhshtein Media, agenția de marketing fondată de David Gokhshtein.

Aether este, în prezent, listată pe Coinmaketcap și FegEx, urmând ca în viitor să fie listată și pe alte burse de exchange, cum ar fi gate.io.

Domenii: Investitii

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!