Afacerile, tehnologia și inovația s-au întâlnit la Conferința Fast Forward your Business

Publicat pe 27 Mai 2019
Conferința Fast Forward your Business organizată în România de Asseco SEE, s-a desfășurat în București și a fost locul unde afacerile, tehnologia și inovația s-au întâlnit.

În ziua de azi lucrurile se schimbă cu rapiditate, acesta fiind motivul pentru care cea mai mare parte a conferinței a abordat tendințele în automatizare, Inteligență Artificială sau digitalizare, tendințe care evoluează în jurul nostruîntr-un ritm alert. Cu toate acestea, întrebarea actuală este dacă această evoluție merge într-adevăr în adevăr în direcția cea bună?

Automatizarea nu se referă doar la roboți sau autoturisme, ci implică soluții și algoritmi extrem de elaborați. Așadar, cu cât specialiștii din orice domeniu sunt mai pregătiți și în pas cu evoluția, cu atât sunt mai mari șansele de a ști exact care sunt nevoile și așteptările clientului în orice moment.

Soluția LIVE de la Assecco sau cum să transformi un Contact Center dintr-un centru de costuri într-o platformă CRM orientată spre profit, semnătura digitală sau cum tehnologiile digitale transformă modul în care facem business în ziua de azi, când avem mai multă putere la îndemână decât generațiile dinaintea noastră și trăim în viitorul în care am visat mereu, sunt doar câteva din subiectele dezbătute în cadrul conferinței Asseco.

Sponsorii evenimentului au fost Microsoft România și Check Point.

Despre Asseco SEE

Grupul Asseco SEE este una dintre cele mai mari companii de IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software din regiunea Europa de Sud-Est, Turcia, Spania, Portugalia, Andorra, Columbia, Peru și Republica Dominicană. Compania oferă soluții ITC pentru diferite verticale, printre care se numără sectorul financiar, sectorul de plăți, administrația publică și telecomunicații. Compania oferă produse și servicii în domeniul Plăților sub denumirea Payten. Începând cu luna octombrie 2009, acțiunile Asseco South Eastern Europe (WSE: ASSECOSEE, ASE) au fost listate la Bursa de Valori din Varșovia. Grupul Asseco SEE are peste 2300 de angajați în peste 19 țări. Peste 10 dintre primele 15 cele mai mari bănci din Europa de Sud-Est sunt deja clienții Asseco SEE.

Domenii: IT

SC INTELIPR SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →