AFI Palace Cotroceni organizeaza intalniri cu olimpicii clubului Steaua, alteliere de stiinta si activitati recreative

Publicat pe 14 Aprilie 2016
AFI Palace Cotroceni a pregatit, cu ocazia proiectului national „Scoala Altfel”, un program diversificat de activitati cu rol educativ ce vor avea loc in centrul comerial in perioada 18- 22 aprilie 2016. Elevii vor avea sansa de a participa la o serie de evenimente ce se bazeaza pe conceptul de invatare experientiala si vor putea primi exemple care sustin notiunile teoretice acumulate in cadrul orelor de curs de la scoala.

“AFI Palace Cotroceni demareaza in fiecare an activitati dedicate programului national Scoala Altfel, intrucat ne dorim sa venim in intampinarea elevilor si a profesorilor cu optiuni care sa ii ajute in munca didactica si in procesul de invatare. AFI este mai mult decat un centru cu profil comercial, este un spatiu integrat unde gazduim evenimente cu o tematica diversificata, care sa ii surprinda pe clientii cu ceva nou, de fiecare data.”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Cotroceni.

In cadrul Saptamanii Altfel, centrul comercial va organiza Saptamana Campionilor alaturi de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, iar sportivii medaliati international vor fi prezenti in AFI Palace Cotroceni, unde vor face demonstratii si vor sustine sesiuni de initiere in sporturi precum scrima, box, gimnastica, handbal sau baschet. Elevii si profesorii, dar si vizitatorii mall-ului, vor avea ocazia sa ii cunoasca pe:

Steluta Duta – Campioana Europeana la Box;

Ana-Maria Branza – Vicecampioana Olimpica la Scrima, Beijing, 2008;

Gheorghe Berceanu – Campion Olimpic Lupte, Munchen 1972;

Stefan Birtalan – Campion Mondial la Handbal, castigator al Cupei Campionilor;

Oana Pantelimon – Medalie Olimpica de Bronz, Atletism, Sydney 2000;

Adrian Bumbescu – Fotbalist, castigator al Cupei Campionilor Europeni Sevilla, 1986;

Sandra Izbasa – Gimnasta, Dubla Campioana Olimpica Beijing 2008 si Londra 2012;

Marian Dragulescu – Gimnast, Multiplu Campion Mondial si European;

Virgil Stanescu – Presedinte Steaua CSM Exim Bank;

Roxana Cocos – Vicecampioana Olimpica la Haltere, Londra 2012.

Pe langa demonstratiile sportivilor, antrenorul Viorel Mazilu va realiza o selectie dintre elevii participanti pentru echipa de hanbal.

Bucharest Science Festival va organiza Zilele Stiintei, in cadrul carora vor avea loc demonstratii de fizica si chimie, paleontologie si astronomie, prin care cercetatorii doresc sa ofere o perspectiva mai concreta asupra rolului pe care stiinta il are in viata de zi cu zi. Acestia vor prezenta exemple si experimente pentru ca elevii sa obtina o mai buna intelegere a notiunilor teoretice invatate la scoala.

In plus, PRO FM va deschide studioul din AFI Palace Cotroceni, iar DJ-ii le vor explica elevilor cum se utilizeaza mixerul de sunet, precum si ce presupune meseria de DJ la radio.

Printre evenimentele care se vor desfasura in Saptamana Altfel in AFI Palace Cotroceni se numara si un concert de muzica reprezentativa organizat de Jandarmeria Romana, precum si o reprezentatie sustinuta de Fortele Terestre Romane.

Totodata, Cinema City va oferi o serie de pachete cu reduceri pentru elevi si profesori, care vor putea viziona filme documentare, animatii si productii recente din lumea cinematografiei. AMCKART si Laser Maxx au pregatit oferte speciale pentru aceasta saptamana, completand lista de activitati recreative si distractive ce vor avea loc in AFI Palace Cotroceni.

Domenii: Retail, Educatie

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!