Afla ce pare de dus se potrivesc pentru baia ta in functie de model

Publicat pe 6 Mai 2019
Cauti diferite tipuri de pare de dus si, din multimea de modele, nu stii cum sa o alegi pe cea potrivita pentru baia casei tale? Ei bine, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te informezi cu privire la modelele existente in magazinele de specialitate, si doar asa vei afla care este potrivit nevoilor tale.

La fel ca orice alt obiect pe care il cumperi pentru casa, exista pare de dus care pot parea ideale la prima vedere, in special datorita numeroaselor functii pe care le au, insa alegerea potrivita o poti face doar dupa ce stii ce modele exista in magazine.

Cele mai populare modele de pare de dus

Iata care sunt principalele modele de pare de dus si ce particularitati prezinta fiecare dintre ele:

Pare de dus fixe

Sunt parele de dus clasice, pe care le intalnim in majoritatea hotelurilor, caselor si pensiunilor. Daca iti doresti o para pentru dus simpla, fara o multime de functii complicate, atunci aceasta este cea mai buna optiune pentru tine. In cele din urma, para de dus are rolul de a face ca apa sa curga prin ea, motiv pentru care aceasta este cea pe care trebuie sa o ai acasa.

Para de dus casacada

Dupa cum ii spun si numele, este para pentru dus care face ca apa sa curga in casacada si care poate fi montata pe peretele din baie sau chiar in tavan. Este recomandat ca, in cazul in care decizi sa cumperi un astfel de accesoriu pentru cabina ta de dus, sa consulti in prealabil un instalator, deoarece este nevoie de cateva ajustari facute in perete sau tavan pentru ca para sa poata fi montata.

Acest tip de para a devenit tot mai popular in ultimul timp, avand functii multiple, printre care si cele sprinkler sau de pulverizare a apei.

Para de dus duala

Este o combinatie intre cea clasica si cea moderna, avand de obicei mai multe functii de pulverizare a apei. Se instaleaza simplu la robinetul dusului si nu necesita modificari, cum sunt cele care trebuie facute in cazul instalarii parelor de dus cascada.

Desi ai de ales intre o multime de modele de astfel de obiecte pentru dus, important este ca, dincolo de functiile de pulverizare a apei pe care le au, acestea sa fie fabricate din materiale de cea mai buna calitate.

Inoxul este materialul preferat pentru fabricarea acestora, insa ia in calcul ca nu toate firmele producatoare folosesc 100% inox pentru accesoriile de baie.

Unde gasim para de dus perfecta?

Pentru a gasi varianta potrivita, documenteaza-te cu privirea la materialul din care acestea sunt fabricate si ia in calcul optiunea de a cumpara o para de la o firma de prestigiu. Chiar daca pretul acesteia va fi mai ridicat, investesti intr-un accesori de calitate si ai siguranta ca ai facut cea mai buna alegere pentru casa si implicit pentru baia ta.

La fel ca robinetul, suportul pentru prosoape, sapun si toate celelalte accesorii atat de necesare in orice casa, opteaza aici  pentru produse din materiale de calitate, pentru ca doar asa vei avea siguranta ca acestea vor rezista mult mai mult in timp.

Pentru cele mai frumoase si rezistente modele de pare de dus, dar si pentru multe alte accesorii pentru baie, acceseaza www.baterii-lux.ro.

Date de contact:

Telefon: 0721 482 872

Email: office@baterii-lux.ro


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →