Afla de ce si in ce fel betonul hidroizolant este inamicul infiltratiilor de apa

Publicat pe 16 Octombrie 2018
Fie ca efectuati lucrari civile sau industriale, lucrarile de calitate vor fi pe termen lung si vor rezista impotriva conditiilor nefavorabile si diferitilor factori externi – cum ar fi infiltratiile de apa.

Trebuie sa luati in considerare faptul ca odata temperaturile scazute, apar si cantitatile mari de apa. De aceea este recomandat sa folositi un beton hidroizolant pentru constructiile dvs.

Calitatile si caracteristicile betonului

Betonul se obtine prin amestecul a trei componente de baza: ciment, agregate – de la nisip pana la bolovani - si apa. La aceste componente se mai pot adauga si alte elemente cu diverse roluri – de intarire, de fluidizare sau plastifiere sau coloranti.

Este potrivit pentru diverse constructii. Se foloseste pentru constructia cailor de acces, terase, trepte, garaje, subsoluri sau podele industriale.

Betonul este comercializat la un pret mai mult decat accesibil si este in acelasi timp o suprafata atractiva, durabila si usor de intretinut. Daca se acorda o atentie deosebita asupra practicilor si procedurilor standard de construire a betonului, acesta va ofera o suprafata durabila si de calitate superioara.

Este cunoscut faptul ca apa care patrunde intr-un pavaj de beton poate provoca daune majore. Din acest motiv expertii au depus mari eforturi pentru a gasi solutia, iar aceasta se numeste beton hidroizolant.

Costul repararii pagubelor este mai mare decat costul executarii unor lucrari de calitate. Din acest motiv, de cele mai multe ori este mai eficient sa previ o problema decat sa o repari, dar cu costuri mult mai mari.

Calitatile hidroizolatoare ale betonului

Betonul hidroizolant se obtine prin adaugarea unor aditivi. Pentru a obtine cele mai bune rezultate trebuie sa respectati indicatiile fiecarui producator. Din gama variata de aditivi aveti posibilitatea de a-i alege pe cei potriviti nevoilor dvs.:

ISOFLEX-T25 – Hidroizolant elastomeric pentru terase;

PRIMER-PU 100 – Grund pentru ISOFLEX-PU 500;

AQUAMAT-MONOFLEX – Mortar flexibil hidroizolant, monocomponent, armat cu fibre.

Betonul hidroizolant este popular datorita proprietatile sale si rezistentei pe care o ofera unei constructii sau unei structuri. Principalele caracteristici ale acestui beton sunt:

Reducerea absortiei de apa;

Gradul ridicat al impermeabilitatii si al rezistente mecanice;

Rezistenta la cloruri;

Rezistenta in timp.

Este folosit pentru diverse constructii si structuri: de la pardoseli si terase, la lucrari mai complexe, precum sunt barajele, tunelele sau diverse alte constructii amenintate de infiltratiile cu apa. Un beton hidroizolant eficient va dura mai mult decat un beton obisnuit – chiar si in cele mai dure conditii.

Cine sunt expertii in hidroizolatii?

Din prima zi, principalul obiectiv al companiei Milucon a fost sa construiasca viitorul cu cele mai bune produse si servicii de hidroizolare. Misiunea Milucon se bazeaza pe dorinta continua de a oferi produse mai eficiente, motiv pentru care compania s-a concentrat pe o stransa legatura cu clientii si cu partenerii, pentru a construi structuri care depasesc modelele traditionale. Acest lucru a dus la oferirea de solutii complete de hidroizolare si care conduc la calitate si inovatie.

Proiectele companiei includ numeroase structuri si constructii: printre cele mai renumite proiecte de mentionat sunt lucrarile de hidroizolatie de la Institutul de Cercetari ELI NP Laser Magurele sau Fabrica de rulmenti KOYO din Alexandria.

Datorita materialelor de calitate superioara si personalului calificat, compania Milucon este plasata in preferintele clientilor cand vine vorba de lucrari complexe de hidroizolatii. Asigura consultanta, comercializeaza materiale, executie si intretinere periodica.

Mergeti direct  aici la compania Milucon pentru a va convinge de calitatea si eficienta produselor oferite. Aceasta poate fi gasita in Bucuresti, str. Drumul Taberei, nr. 87A.

Daca aveti nelamuriri si pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: 0728116018, iar echipa va sta la dispozitie pentru a gasi cele mai bune solutii pentru constructiile dvs. Adresa de email va sta la dispozitie pentru orice nelamurire sau detalii: office@milucon.ro.

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!