Afla de ce un semineu pe gaz poate oferi beneficii suplimentare fata de unul clasic

Publicat pe 10 Ianuarie 2019
Probabil ca semineele cu lemn sunt cele mai intalnite pe piata datorita caldurii si ambiantei pe care le ofera. Totusi, daca acordam o sansa unui semineu gaz vom descoperi avantaje pe care lemnul nu le poate oferi.

Un semineu pe gaz se porneste cu o singura apasare de buton si nu produce reziduuri, deci are un nivel de convenienta deosebit de mare.

Am spune ca nimic nu se compara cu flacara produsa de arderea lemnului intr-o seara cand ne intoarcem obositi acasa. Ei bine, un semineu care nu necesita curatare, intretinere si aprindere concureaza cu siguranta cu un semineu clasic. Semineele pe gaz reusesc sa ofere ambianta si caldura cu care suntem obisnuiti, insa fara a fi nevoiti sa le intretinem asa de minutios.

De ce un semineu pe gaz?

Variantele pe gaz pot atat fi instalate in focarele unor seminee clasice, cat si separat, deci sunt foarte avantajoase din punct de vedere al utilizarii spatiului nefolosit. Indiferent de tipul ales, semineele pe gaz produc foarte eficient caldura, de cele mai multe ori mai eficient decat prin arderea lemnului.

Asa cum s-a mentionat anterior, semineul pe gaz nu trebuie curatat si intretinut, spre deosebire de cel pe lemn de care trebuie sa avem grija dupa fiecare utilizare si sa apelam la servicii de curatare a cosului de fum in mod regulat.

Ca tot a venit vorba, un semineu gaz nu produce fum, deci nu necesita intretineri si constructii costisitoare. Ba mai mult, se reduce aproape total riscul de a ne intoxica in vreun anume fel, deci pot fi cu siguranta montate in orice fel de spatiu.

Lemnul este considerat un combustibil ieftin si regenerabil, insa procurarea acestuia si depozitarea ne pot da mari batai de cap. Cu un semineu gaz tot ce trebuie sa facem este sa apasam un buton iar acesta va functiona fara a fi nevoie sa intretinem focul si sa il verificam constant.

Arderea gazului este si foarte eficienta din punct de vedere termic, obtinand inapoi aproape in totalitate energia consumata prin ardere, sub forma de caldura. In cazul lemnului, multa caldura scapa.

Nu in ultimul rand, semineele pe gaz pot fi si ceva mai micute decat cele pe lemn, deci pot fi montate practic in orice incapere, indiferent de etaj sau orientare. In acelasi timp, magazinele specializate punt la dispozitie o serie intreaga de stiluri, fiind foarte usor sa gasim un semineu care se potriveste bine cu aspectul general al casei si care ii adauga valoare estetica.

Semineele adauga si in ziua de azi valoare caselor, iar prin valoare ne referim atat la estetica si functionalitate, cat si la valoarea propriu-zisa. Casele cu seminee se vand mult mai bine decat cele fara, iar noi putem folosi asta in avantajul nostru.

Semineu gaz de la experti in seminee

Un semineu gaz are beneficii cu adevarat atractive. Compania Seminee Expert sta la dispozitie cu cea mai mare placere, furnizand si instaland seminee de toate tipurile. Toate semineele si materialele folosite sunt durabile si au garantia calitatii.

Experienta de peste 10 ani si miile de proiecte realizate fac din Seminee Expert una dintre cele mai incredere firme de pe piata. Pentru un semineu gaz sau orice alt tip de semineu, soba, focar, dar si pentru accesorii, specialistii va invita sa accesati aici .

Domenii: Constructii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →